16

Latest post of the previous page:

Nie, można chwalić i ganić. :)

Autorzy będą do końca anonimowi, po prostu szczerze powiedźcie co sądzicie. Bez wulgaryzmów oczywiście. :D

18
Czy Was ten mrok zupełnie pochłonął?
Na to wygląda. Zamiast jednego Mrokiem Spowitego, będzie korowód W Mroku Utopionych. ;)
Oczywiście nieunikniona metafora, węgorz lub gwiazda, oczywiście czepianie się obrazu, oczywiście fikcja ergo spokój bibliotek i foteli; cóż chcesz, inaczej nie można zostać maharadżą Dżajpur, ławicą węgorzy, człowiekiem wznoszącym twarz ku przepastnej rudowłosej nocy.
Julio Cortázar: Proza z obserwatorium

Ryju malowany spróbuj nazwać nienazwane - Lech Janerka

22
Drodzy Użytkownicy!
Wiem, że termin nadsyłania prac był już przekładany, ale obawiam się, że będziemy musieli ponowić.

Tekstów przyszło niewiele, być może dlatego, że było za mało czasu.
Nie było też ogłoszenia, na nagłówku Forum.

Muszę też teksty przychodzące posprawdzać i omówić kwestie z autorami. Często nie było oznaczone miejsce przecięcia tekstu.

Ci, którzy przesłali, mogą jeszcze poprawić i przesłać nową wersję. Można również zgłosić do konkursu kolejny tekst.
Ci którzy nie przesłali - zachęcam ! ! !

Jutro miał być ostatni dzień, ale podejrzewam świętowanie i rozleniwienie Użytkowników więc przedłużam termin nadsyłania prac o 7 dni.

8. 06.2013 roku nastąpi Ostateczne zamknięcie Naboru Prac.

Ps. Av. Przypnij ogłoszenie. :)

24
Dzień dziecka. :)

W pierwszym etapie prezentujemy tylko "zakończenia" utworów. Dopiero Ci, którzy przejdą dalej w głosowaniu, pokażą teksty w całości.

Więc "przecięcie tekstu" to... przecięcie tekstu. :)

26
bardzo dobrze, a że wszystko w przyrodzie dąży do wyrównania to odpowiednio należy skrócić czas głosowania, 3-4 dni wystarczą, a i co z przecięciem tekstu- równo po połowie czy jakieś wąskie widełki- żeby nie było jak ostatnio; były teksty cięte po tysiącu i sześciu tysiącach chyba a dobrze byłoby gdyby wszystkie teksty jednakowo stały

27
a i co z przecięciem tekstu- równo po połowie czy jakieś wąskie widełki- żeby nie było jak ostatnio; były teksty cięte po tysiącu i sześciu tysiącach chyba a dobrze byłoby gdyby wszystkie teksty jednakowo stały
Chyba nie za bardzo.
Pisałem już ostatnio - zasady pozwalają się wykorzystać, czyli możesz tak skonstruować tekst, aby wybrane miejsce cięcia dało jak najlepszy efekt.
Ktoś nie chce skorzystać z takiego zabiegu - ok, ale to nie znaczy, że wszystkie teksty mają być cięte równo.

Pozdrowienia,

G
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

30
Anceeeeeeeeeepaaaaaaaaaaaaaaaa, poczekaj na mnie! Pliska. Do dzisiaj do północy. Taki wyjąteczek, jeśli się już 7 zebrało. Ładnie plosiem...
Dzwoń po posiłki!

31
Czy mogę gdzieś uzyskać konkretne informacje o zasadach panujących w tym konkursie. Może przemawia prze zemnie brak doswiadczenia, ale nijak nie mogę się w tym połapać. Kto może brać udział i tak wogóle o co chodzi z tym głosowaniem itp.
Są rzeczy ważne, ważniejsze i te do zrobienia

Wróć do „Walki mocy 2013”