Witam wszystkich!

1
Mam na imię Tomek i właśnie zostałem 666 użytkownikiem tego portalu :twisted: . Mimo nadanej mi liczby wcale nie jestem żadnym antychrystem, a jedynie 21-letnim studentem. Nie spełniłem się jako piłkarz, rysownik, ani muzyk, więc liczę, że chociaż literacko się kiedyś spełnię. śmieciłem już na wielu internetowych portalach literackich, ale ten jakimś dziwnym trafem umykał dotąd mojej uwadze (uwadze Google raczej), co jednak postaram się nadrobić.
- Nie skazują małych dziewczynek na krzesło elektryczne, prawda?
- Jak to nie? Mają tam takie małe niebieskie krzesełka dla małych chłopców... i takie małe różowe dla dziewczynek.

2
Witam serdecznie, Tomku :)
"Czemuż wszystkie istoty, gdy wypełni się ich marzenie, zapominają z jakim trudem i zapałem dążyli do niego..."

"żyje się pragnieniem chwili, lecz umiera się, tracąc całe zycie..."

'Armandia' Wiktoria Korzeniewska

3
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

4
Google o nas zapomniał?!

[zbiera chłopaków i idzie spuścić ostry (*$&%]

A Ciebie cześciuje i czołuje, co by gburem nie być. Czuj się jak u siebie, tylko nie chodż nago, bo takie prawa to dopiero po miesiącu aktywności.

Pozdrawiam.
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"

7
Witaj.

Spoko, nie weźmiemy cię za szatana, bo jesteś 666 userem. Wszyscy wiedzą kto nim jest naprawdę.

Sprzedaj mi swoją duszę. Inny kupiec się nie trafi. Innego diabła nie ma.

Pozdro.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

8
Ja również witam cię Tomku :)

... i oczywiście zachęcam do przedstawienia nam swojej twórczości. Bo jak dotąd nie doszukałem się tutaj takowej :P
Keter Chochma Bina Chesed Gewura Tiferet Necach Hod Jesod Malchut

9
Kamilu, jeden mój tekst już jest :wink:

Szatanie, ile za te duszę płacisz?
- Nie skazują małych dziewczynek na krzesło elektryczne, prawda?
- Jak to nie? Mają tam takie małe niebieskie krzesełka dla małych chłopców... i takie małe różowe dla dziewczynek.

10
Dam ci dwa razy tyle co Bóg. Jak będzie za mało, mogę się targować. I tak moje będzie na wierzchu jak to mawiają aborygeni spluwając na kangury.

11
Weber, a hurt detal jest może? Mogę Ci wrzucić swoją duszę do jakiegoś małego kontraktu. Dosyć młoda, może nieco zbyt nieśmiała, odrobinę niedoświadczona, oddam w dobre ręce.

Cześć.

12
Młoda? Niedoświadczona? Takich u mnie brak. Nawet mój poprzednik - Lu nie zdobył takiej.

Biorę. Sprzedana, kupiona i spalona. :twisted:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”