Heja

1
Jestem Radek i mam 21 lat - nick to taki sentyment;]
Zacząłem pisać bo w wielu książkach brakuje mi pewnych motywów, sytuacji i zachowań...
Interesuje się SF, Fantastyką, Dramatem i Thrillerem.
Obecnie piszę książkę, która zawiera wszykie cechy wyżej wymienionych gatunków.
Co jeszcze o mnie... robię dużo błędów ort i gram. ;d
Pozdrawiam!

2
witaj!
radyzio pisze:Zacząłem pisać bo w wielu książkach brakuje mi pewnych motywów, sytuacji i zachowań...
to tak jak ja, tylko ostatnio zacząłem się zastanawiać, czy to czasem nie wynika z mojego poziomu oczytania :D

3
Cześć Radek! Mamy wiele wspólnego - aktualnie też zajmuję się fantastyką, sf, dramatem i thrillerem. Znaczy się jestem w trakcie przeprowadzki ;)

A czym się zajmujesz, gdy nie piszesz? I czy nie masz czasami jakiejś wielkiej ciężarówy, do której zmieściłyby się moje buty, torebki, sukienki... ;)

4
Smoke, Trochę prawdy w twojej wypowiedzi jest:p
Droga koleżanko olla, niestety nie pomogę Ci z uwagi na to, że ostatnio pisanie pochłania cały mój czas... ;( Może za jakieś 2 miesiące jak skończę to Ci pomogę :P :lol:

9
A mi jakoś bardziej klei się erotyk. Ona wiecznie rozmarzona i roztrzepana pisarka w trakcie przeprowadzki. On piszący do szuflady, spocony tragarz z wielką ciężarówką :D

Naszła mnie teraz taka rozkminka. Zważywszy na biografie różnych twórców. Czy artyści nie powinni się ze sobą gzić na potęgę? :D Albo inaczej: czy to, że ongiś się gzili, miało jakiś wpływ na wielkość ich prac?

10
Póki co, jest spocona ona z małym autkiem i wielkim kredensem, który trzeba jakoś przewieźć z punktu A do punktu B. Oraz butami, sukienkami itd. Pociemniałe niebo, strugi deszczu... Zdecydowanie horror ;)

[ Dodano: Sro 26 Cze, 2013 ]
TomaszGofrowicz pisze:Czy artyści nie powinni się ze sobą gzić na potęgę? :D
Nie, ponieważ dzieci potrzebują przynajmniej jednego rodzica, który jest odpowiedzialny, zarabia oraz pamięta o karmieniu i przewijaniu ;)

11
olla pisze:Nie, ponieważ dzieci potrzebują przynajmniej jednego rodzica, który jest odpowiedzialny, zarabia oraz pamięta o karmieniu i przewijaniu
Tak bardzo prawda. <3
1 | 2 | 3 | 4 | O poezji

12
TomaszGofrowicz pisze: Naszła mnie teraz taka rozkminka. Zważywszy na biografie różnych twórców. Czy artyści nie powinni się ze sobą gzić na potęgę? :D Albo inaczej: czy to, że ongiś się gzili, miało jakiś wpływ na wielkość ich prac?
Chyba miało taki wpływ, że kobietom ciężko było tworzyć bo kończyły z dzieciakami, którymi musiały się zajmować ;-) Nie, artyści nie powinni tego robić ew. mogą razem rodzić dzieła ;-)
"Optymizm to obłęd dowodzenia, że wszystko jest dobrze kiedy nam się dzieje źle "
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”