901

Latest post of the previous page:

To może ja :)
Nie jest naj­ważniej­sze, byś był lep­szy od in­nych. Naj­ważniej­sze jest, byś był lep­szy od sa­mego siebie z dnia wczorajszego. - Mahatma Gandhi

"tylko grafomani nie mają żadnych wątpliwości odnośnie swojej tfurczości" - Navajero

903
Wybierz temat (albo jego fragment :) ) i zobaczymy jaki termin jest wolny. Co do limitu znaków to myślę, że tekst nie może być za długi (im dłuższy, tym mniej osób czyta)
Nie jest naj­ważniej­sze, byś był lep­szy od in­nych. Naj­ważniej­sze jest, byś był lep­szy od sa­mego siebie z dnia wczorajszego. - Mahatma Gandhi

"tylko grafomani nie mają żadnych wątpliwości odnośnie swojej tfurczości" - Navajero

904
Mi się podoba:

Wyłącz światło

A znaki- to może do 5 tysięcy w takim razie?
"Optymizm to obłęd dowodzenia, że wszystko jest dobrze kiedy nam się dzieje źle "

905
To może:

Wyłącz światło przed północą

A termin? Do końca miesiąca? No chyba, że chcesz szybciej

906
Do końca miesiąca brzmi ok, bo od poniedzialku koniec urlopu i wracam do pracy :)

Tytuł fajny.
"Optymizm to obłęd dowodzenia, że wszystko jest dobrze kiedy nam się dzieje źle "

907
Super :) W takim razie piszę PW do ancepy :)

908
INFO

Dzień dobry,

Dziś dokulałem się ze szpitala.
Mam zamiar wrócić do wszelkich związanych z portalem obowiązków, jak tylko się ogarnę (czyli jeden dwa dni).
Wszystkie osoby, co do których miałem formalne (Sep) bądź mniej formalne (Thana, Thug) zobowiązania serdecznie przepraszam.
Z Sep'em miałem ustawioną bitwę - przełożyłem i zdażył mi się ten przykry wypadek. Nie dotrzymałem terminu więc proszę albo o zastosowanie się do regulaminu albo o danie mi jednego/dwóch dni na pozbieranie się.

Pozdrowienia,

G.
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

909
Ktoś może ma ochotę na przyjacielską rywalizację?
Akurat wena mnie roznosi. I nawet mi obojętne, kto wygra :) Po prostu mi się nudzi.
Graj tym, co masz. Próbuj i walcz.

911
Czemu?
Jeśli chodzi o moją osobę - nie bój się, nie jestem literackim geniuszem, podszywającym się pod nikomu nieznaną internautkę :D

Co do tematu - niech może niech nam go inni wymyślą? Chyba, że masz inny pomysł.

914
Erythrocebus pisze:Od razu zastrzegam, że ja z Lady Kier mam pojedynek gdzieś po bitwie Magic vs. Rapsodia. :)
Spoko, nie śpieszy się ;)

916
Jak dla mnie też temat okej. 7 k znaków? Hm, a mi miniatura chodziła po głowie. Może coś na zasadzie - od 3 k znaków? A górny limit nieograniczony?
Smoke, pasowałoby ci tak?

Wróć do „Bitwy literackie”