ENAEM WITA

1
Chciałabym wszystkich powitać.
Założenie konta tutaj, uważam za pewne doświadczenie. Piszę od kilku lat, lecz z reguły wtedy, gdy pojawia się odpowiednia chwila. Nie piszę z przymusu, ale z potrzeby. Nie będę pisać o okolicznościach.
Mam nadzieję, że ktoś z Was czasem przeczyta, podzieli się opinią na temat mojej poezji. Może do kogoś trafią kompilacje słów sygnowane podpisem ENAEM.

Pozdrawiam: ENAEM
ENAEM

2
Cześć ENAEM.

Dostrzegam spore "przywiązanie" do nicka, zdradzisz skąd się wziął, lub co oznacza? Może MilENA (E)M. albo Lena M. :)

Pozdrawiam, testując obczajanie forum z telefonu (jest pewien minus - nie podkreśla błędów :( )

3
Witam,
enigmatyczny pseudonim ENAEM przylgnął do mnie już parę lat temu. Mam na imię Anna, większość moich znajomych "zangielszczało" moje imię na fonetycznie brzmiące "ENA". "EM" to pierwsza litera mojego nazwiska:)
ENAEM

6
hej :) mój nick z kolei jest sklecony z mojego pierwszego i drugiego imienia. Przyznam, że ja też piszę wiersze bardziej "z potrzeby", tyle, że ja nie rymuję, wolę wiersz wolny.

7
Podziwiam osoby piszące poezję - wymaga to niebagatelnego umysłu, który potrafi sklecać rymy tak, by brzmiało to naturalnie i śpiewnie. Z ciekawości zajrzę do jednego z Twoich tematów! :)
Interesujesz się czymś jeszcze poza poezją? Znaczy, czy próbowałaś swoich sił w innym typie działalności artystycznej?

8
Tak jak pisałam wyżej, poezja jest dla mnie zapisem chwili, tworzę ją z potrzeby:)
Ogólnie - związana jestem ze sztuką. Szeroko pojętą sztuką. Tworzę, teraz może trochę rzadziej (z braku wolnego czasu), a to spowodowane jest z kolei moimi studiami o kierunku historia sztuki.
ENAEM
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”