46

Latest post of the previous page:

nie ma na co czekać, teksty napisane- muszą walczyć

kto je zbierze i wstawi do konkursowego tematu a ankietą- nie ma żadnego znaczenia -

z resztą ancepa na sb po JSM błędnie sądząc że nastepnym tematem będzie sex, seks i inne czynności seksualne zasugerowała bym ogarnął następne Walki Mocy- ale że to miał być Mrok to się wymigałem- myślę, że nie obrazi się, że teraz ją wyręczam

poza tym teksty już spływają, Mrok ruszył, czekam na resztę

48
wwwprzypominam tylko o akapitach i miejscu podziału tekstu (publikujemy najpierw koniec opowiadania a potem początek)

50
Jest Ada, Dorapa, Caroll, Rubia i reszta. Jest przecież Grimzon. Ma się kto zająć sprawą.
Kwestia decyzji, czy czekamy, czy nie.
Ja jakoś lojalnie wolałbym poczekać, ale rozumiem tych, którzy się niecierpliwią.

Pozdrowienia,

G.
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

52
teraz to ja muszę się wycofać bo już podejrzałem część tekstów, anuluję więc wszystko co dziś napisałem i czekamy

54
A wiadomo może, kiedy Ancepa wróci? Może ktoś ma do niej inny kontakt, niż na forum? No chyba, że wiadomo, kiedy wraca, to wtedy nie ma problemu, poczeka się.
Graj tym, co masz. Próbuj i walcz.

55
Hej! Hej ! Jestem. :)

Tekstów mam już wystarczajacą ilość.

Tylko, ze mrok to również wprowadzanie przeciwników w błąd. Nie wiem kto rezygnuje, a kto nie. ;)

Jeżeli chce ktoś oficjalnie rezygnować, to proszę na PW do mnie.

Macie na to 24H. ;)

A Smoke jest niegrzeczny, mam nadzieję, że się nie ujawniliście rywalowi i nie przesłaliście mu tekstu. ;) Konkurs rozpocznie się w tym tygodniu, w godzinach wieczornych. A czy wstawię teksty ja, czy inna zaufana osoba, to już mniej ważne. Za 24H zamykam nabór prac.

Pozdrawiam,

anc

58
Avenger!

Zdejm ogłoszenie z głównej! Proszę! :D

Jutro jadę w delegację, a jak wrócę i ogłoszenia nie będzie, zaczniemy Mroki. :)

60
Konkurs O Ciemną Stronę... rozpocznie się już niedługo. :)

W tym temacie można już zacząć rozmawiać. Wszystkie chwyty dozwolone, wprowadzanie w błąd przeciwników mile widziane. :D

1) Nie przyznajemy się do autorstwa do samych wyników finału.
2) Przyznanie się do tekstu publicznie lub prywatnie skutkuje dyskwalifikacją.
3) Można gdybać, krytykować, chwalić, żalić się, typować się autorów i wymyślać początki tekstów.
4) W konkursie w I etapie pojawią się tylko "końcówki" tekstów.
5) Głosowanie trwa 7 dni. (Ankieta ustawiona na 8, ponieważ 24 h na ewentualne zmiany tytułów).
6). Dwa teksty nie maja tytułów, stąd (...) i pierwsze słowa z tekstu.
7). W razie pytań pisać w tym temacie ( a jeśli tajne to na PW).

Wszystkim walczącym - POWODZENIA!

61
Przenoszę rozmowę, bo jestem pewna, że wszyscy walczący chcieliby poznać wasze zdanie, a SB przewija się szybko.

x e [Dzisiaj 23:23] Natasza: Wow! CSM ruszył. Czytam tytuły i... jeżeli będzie wątek na pogaduchy zagłosuję na tytuły ;D
x e [Dzisiaj 23:26] Thug: ciekaw jestem na który :) 2 lekcje i lokal, prawie jak studia :P
x e [Dzisiaj 23:31] ancepa: http://weryfikatorium.pl/...p=138244#138244 Wątek na pogaduchy. :)
x e [Dzisiaj 23:31] ancepa: Ale przyznać się... Nie spodziewaliście się takiej frekwencji, co? :D
x e [Dzisiaj 23:32] ancepa: Co z tego, że siedem tekstów jest moich. :P
x e [Dzisiaj 23:33] dorapa: Niektóre tytuły intrygujące. Kiedy teksty?
x e [Dzisiaj 23:34] ancepa: W ciagu najbliższych 23H. Bo może tytuły nie takie czy coś? :D Albo ktoś użył tekstu, bo zapomniał, że wysłał. Muszę posprawdzać. ;)
x e [Dzisiaj 23:34] Natasza: Zasadnicze we mnie nie wywołały Ciemnej strony
x e [Dzisiaj 23:35] Natasza: Mańka i Praktyczna strona karmy
x e [Dzisiaj 23:36] ancepa: Myślałaś, ze tytuły będą w stylu "Morderstwo w Hucie Częstochowa"? :D
x e [Dzisiaj 23:36] dorapa: A to fakt, tytuły mało mhroczne. ;)
x e [Dzisiaj 23:36] Natasza: od nich bym zaczęła.
x e [Dzisiaj 23:36] dorapa: NIe raczej "Wampir w M-5"
x e [Dzisiaj 23:36] Natasza: Nie - ale zasadniczo tytuły są... mało inspirujące w temacie
x e [Dzisiaj 23:38] Natasza: będę Mhroczna i powiem, ze odstraszyły mnie dwa - Grupa Otella i Dług poety
x e [Dzisiaj 23:38] Natasza: w temacie i zapowiadanym klimacie Mroku

Wróć do „Walki mocy 2013”