Cześć, mam 35 lat, mieszkam obok Szczecina. Wczesniej dużo malowałem jak na amatora a że zdarzyło się coś czego namalować sie nie dało- napisałem opowiadanie. Jestem ciekaw jak mi wyszło.
pozdr.
2
Hej,
Nie witam zazwyczaj, ale uwiódł mnie romantyzm Twojego nicka.
Z niecierpliwością czekam, co po trzydziestu dniach nam zaprezentujesz (co ja gadam! nie spojrzałem na datę rejestracji - wybacz)
Pozdrowienia,
G.
Nie witam zazwyczaj, ale uwiódł mnie romantyzm Twojego nicka.
Z niecierpliwością czekam, co po trzydziestu dniach nam zaprezentujesz (co ja gadam! nie spojrzałem na datę rejestracji - wybacz)
Pozdrowienia,
G.
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover
Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.
Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.
7
Mógłby się nazywać Pit a wam nie pomógłby żaden kit.
A powaznie na komisji WKU jeden major potraktował mnie jak szmatę i stąd wymyśliłem ten nick, dotkliwy uraz.
Skoro mnie czytacie to mam w rękawie jeszcze dwie ksywki :Tony Rocky Horo i Nice Guy Eddie.
A co z moim tekstem panowie i panie? Jest w opowiadaniach pełnych.
A powaznie na komisji WKU jeden major potraktował mnie jak szmatę i stąd wymyśliłem ten nick, dotkliwy uraz.
Skoro mnie czytacie to mam w rękawie jeszcze dwie ksywki :Tony Rocky Horo i Nice Guy Eddie.
A co z moim tekstem panowie i panie? Jest w opowiadaniach pełnych.