452
I jedno, i drugie. Jakoś tak ogólnie...
Nie jest naj­ważniej­sze, byś był lep­szy od in­nych. Naj­ważniej­sze jest, byś był lep­szy od sa­mego siebie z dnia wczorajszego. - Mahatma Gandhi

"tylko grafomani nie mają żadnych wątpliwości odnośnie swojej tfurczości" - Navajero

453
Nie smuć się. :(

Mogę wziąć winę na siebie, bo mnie długo nie było i przeze mnie nie było dopilnowane z bitwami.

Biorę na klatę. :)

454
Magic pisze:I jedno, i drugie. Jakoś tak ogólnie...
Czuję tak samo ale Magic- dzięki za bitwę. Za jakiś czas spróbujemy znowu co?:)
"Optymizm to obłęd dowodzenia, że wszystko jest dobrze kiedy nam się dzieje źle "

455
Rapsodia, rownież dziękuję. Ale następnym razem chyba już nie horror ;)
Nie jest naj­ważniej­sze, byś był lep­szy od in­nych. Naj­ważniej­sze jest, byś był lep­szy od sa­mego siebie z dnia wczorajszego. - Mahatma Gandhi

"tylko grafomani nie mają żadnych wątpliwości odnośnie swojej tfurczości" - Navajero

457
Magic pisze:Trochę mi przykro :( Moja bitwa z Rapsodią potraktowana została po macoszemu...
Nie bardzo rozumiem, uważasz, że oceniający byli niesprawiedliwi? Odstawili fuszerkę?
-Może jak będę dużym chłopcem, ludzie będą mnie prosić o pomoc.
-Albo żebyś się przesunął.

458
Thug pisze:
Magic pisze:Trochę mi przykro :( Moja bitwa z Rapsodią potraktowana została po macoszemu...
Nie bardzo rozumiem, uważasz, że oceniający byli niesprawiedliwi? Odstawili fuszerkę?
Przykro mi, że tak mało osób zainteresowało się naszymi tekstami (a specjalnie wybrałyśmy niski limit znaków) Oceny i komentarze przyjmuję bez słowa sprzeciwu.

459
Magic pisze:
Thug pisze:
Przykro mi, że tak mało osób zainteresowało się naszymi tekstami (a specjalnie wybrałyśmy niski limit znaków) Oceny i komentarze przyjmuję bez słowa sprzeciwu.
Zgadzam się w 100%. I same opinie były hmm bardziej ubogie w opinie niż w innych bitwach a czytałam ich naprawdę sporo.
"Optymizm to obłęd dowodzenia, że wszystko jest dobrze kiedy nam się dzieje źle "

460
Załatwcie z ancepą, żeby otworzyła na 24h Dziewczyny, to wrzucę swoją skromną.
W formie rozbudowanej.

Pozdrawiam,

G.
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

462
Ok. Dzięki za info. Nie zamykaj jeszcze chociaż 24h. Jeśli można.

G.

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

463
Godhand pisze:Załatwcie z ancepą, żeby otworzyła na 24h Dziewczyny, to wrzucę swoją skromną.
W formie rozbudowanej.

Pozdrawiam,

G.
Dzięki :) Nie mogę się doczekać :)

464
Dziękuje Godhandowi, że po mimo wszystkich przeciwności, zgodził się na pojedynek ze mną.
Gratuluje wspaniałego zwycięstwa. Wierze, że gdyby nie pośpiech, który niestety zrobił swoje, twój tekst byłby jeszcze lepszy.
Dziękuję też wszystkim, którzy poświęcili czas na oddanie swoich głosów i komentarzy. Zwłaszcza w tym okresie :)
-Może jak będę dużym chłopcem, ludzie będą mnie prosić o pomoc.
-Albo żebyś się przesunął.

465
Ja również dziękuje Thug.
Śpieszyłem się, ale i dobrze bawiłem przy pisaniu tego tekstu, a to nie zawsze się zdarza.
Różnica punktowa - śmieszna, opinie o obu tekstach ciekawe.
Bitwa udana.
Dzięki.

G.

466
Dziękuję za oddane głosy w bitwie i dzięki Ery za wyrównaną walkę.

Mogę teraz tutaj zadać pytanie, dotyczące Twojego tekstu? Gdzie ukryłeś ten swój kwiat paproci? Bo szczerze mówiąc, to nie jestem pewna :-)

Wróć do „Bitwy literackie”