Witam!
Piszę tutaj właściwie tylko po to, aby ewentualnie móc drukować w innych tematach. Zdaje się, że to wymóg. ; )
Skoro już piszę, to mogę dodać parę wyrazów:
Imię - Marcin, lat mam "aż" 28 (pewnie gdzieś w profilu się wyświetla). Coś tam czasami piszę, ale nigdy nic wybitnego. Pierwsze swoje teksty napisałem... dawno temu. Miałem może z 12 lat. Jeden z nich, to przeróbka komiksu Asteriks na sam tekst. Drugi - przygoda jakiegoś młodego żołnierza armii Juliusza Cezara... ta, zapewne inspirowane Asteriksem właśnie ; D. Wiem, kpina, bo co ja mogłem wtedy wiedzieć? ; ) Na szczęście te różowe kartki dawno temu zgniły gdzieś na wysypisku. Czy coś.
Przez te wszystkie lata pisałem wiele, ale wyłącznie kodu (takiego, co to programiści piszą). Niewiele poza tym, a żaden z tych 'niewielu' tekstów nie był wart nawet złapania go do ręki - wnioski po rocznej przerwie i ponownym przeczytaniu.
Salwy śmiechu.
Czy zamierzam dzielić się z Wami moimi wypocinami? Raczej nie. Boję się Was. Właściwie niskiego poziomu czegokolwiek, co miałbym spłodzić.
Pewnie jak zdecydowana większość (zakładam, że tak jest) będę wyłącznie obserwatorem. ; )
3
My nie bijemy!mythbust pisze:Boję się Was.

Witaj na Weryfikatorium

Nie jest najważniejsze, byś był lepszy od innych. Najważniejsze jest, byś był lepszy od samego siebie z dnia wczorajszego. - Mahatma Gandhi
"tylko grafomani nie mają żadnych wątpliwości odnośnie swojej tfurczości" - Navajero
"tylko grafomani nie mają żadnych wątpliwości odnośnie swojej tfurczości" - Navajero
5
_Jeszcze_ nie bijecie. Nie macie za co. I chyba tak zostanie. ; )
Mam jeszcze jakiś miesiąc czasu, gdybym jednak miał zmienić zdanie i wystawić się na Wasze razy. ; )
By te swoje trzy grosze dorzucić ewentualnie - zarejestrowałem się. Wyłącznie obserwatorem mógłbym być i bez konta. ; P
Chociaż lepiej zapewne, bym się w ogóle nie odzywał...
Mam jeszcze jakiś miesiąc czasu, gdybym jednak miał zmienić zdanie i wystawić się na Wasze razy. ; )
By te swoje trzy grosze dorzucić ewentualnie - zarejestrowałem się. Wyłącznie obserwatorem mógłbym być i bez konta. ; P
Chociaż lepiej zapewne, bym się w ogóle nie odzywał...
[ How I wish... How I wish you were here... ] ;_;
[img]http://projecteuler.net/profile/mythbust.png[/img]
[img]http://projecteuler.net/profile/mythbust.png[/img]