pod kontrolą

1
Mam pytanie: po co w Hyde parku jest temat "dyskusje" - skoro tam w ogóle nie ma możliwości dyskusji? Jak ktoś się tam wpisze - widać tylko napis "Oczekuje na akceptację".
To raczej dziwna forma dyskusji - i tak naprawdę jak już przeczytałam coś w tym temacie, żadnych wielkich rzeczy nie wyczytałam. Więc powtarzam pytanie - po co ten dziwny twór?
Jak wydam, to rzecz będzie dobra . H. Sienkiewicz

2
gebilis pisze:skoro tam w ogóle nie ma możliwości dyskusji?
Słucham? O_o
gebilis pisze:Jak ktoś się tam wpisze - widać tylko napis "Oczekuje na akceptację".
Wynika to z tego, że po którejś z rzędu kłótni zdecydowaliśmy się włączyć opcję moderowania. ;)
gebilis pisze:To raczej dziwna forma dyskusji - i tak naprawdę jak już przeczytałam coś w tym temacie, żadnych wielkich rzeczy nie wyczytałam. Więc powtarzam pytanie - po co ten dziwny twór?
Widocznie kiedyś była potrzeba jego utworzenia. Jest kilka działów na tym forum, które się uaktywniają "falami", nie jest to też dział rzucający się w oczy od razu po zalogowaniu, więc i usunięcie go w tej chwili niczemu by nie służyło.
Zachęcam do zrobienia "fali" i pozdrawiam. :)
Adres e-mail: kontakt(M@ŁP@)weryfikatorium.pl
WeryfikatoriuM na Facebooku

Land of Fairy Tales

Eskalator.exe :batman:

3
Raczej mi chodziło o to, by nie wyczekiwać kilka dni na to by móc przeczytać to co napisali inni. Bo żadnych herezji tam nie spotkałam. Jeżeli moderowana dyskusja - to powinniście być konsekwentni i szybciej reagować na pojawiające się tam wpisy. :)
Jak wydam, to rzecz będzie dobra . H. Sienkiewicz
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprawy organizacyjne”