Latest post of the previous page:
Cześć BezAtux. Skąd taki nick?Podaj jeden.Godhand pisze: Co nie zmienia faktu, że istnieją wybory bezsprzecznie złe.
Z każdego punktu widzenia.
Moderatorzy: Poetyfikatorzy, Weryfikatorzy, Moderatorzy
Ale bieda. XDBezAtux pisze:Znajomy grał kiedyś pięknego szlema w piki- 12 pików na linii (bez 2 pik) i górę w innych kolorach. Prawie wszystkie punkty. Gdzieś u przeciwników zapodziała się druga dama w kierach i trzeci walet w treflach. Obrońca po prawej stronie rozgrywającego mial renons w karach i brakującego pika. Zgadnij jaki wist... tak! Bloteczka karo. I leżą bez jednego.
No - i tutaj, niestety - wychodzą różnice między brydżem towarzyskim a zawodowym; nie mam bladego pojęcia o czym mówisz. xDBezAtux pisze: Mój SAYC potrafi wyprowadzić z równowagi wszystkich WJ-towcow (a w szczególności tymczasowych partnerów) wtedy naprawdę jest się z czego pośmiać- końcówki na pięciu atutach etc.
To jest po polsku w ogóle?BezAtux pisze:Ogarnij to![]()
Znajomy grał kiedyś pięknego szlema w piki- 12 pików na linii (bez 2 pik) i górę w innych kolorach. Prawie wszystkie punkty. Gdzieś u przeciwników zapodziała się druga dama w kierach i trzeci walet w treflach. Obrońca po prawej stronie rozgrywającego mial renons w karach i brakującego pika. Zgadnij jaki wist... tak! Bloteczka karo. I leżą bez jednego.
Nie. To nie jest po polsku. Język ten powstał w oddalonej od Ziemi o lata świetlne Galaktyce Zielonych Stolikówanowi pisze:To jest po polsku w ogóle?BezAtux pisze:Ogarnij to![]()
Znajomy grał kiedyś pięknego szlema w piki- 12 pików na linii (bez 2 pik) i górę w innych kolorach. Prawie wszystkie punkty. Gdzieś u przeciwników zapodziała się druga dama w kierach i trzeci walet w treflach. Obrońca po prawej stronie rozgrywającego mial renons w karach i brakującego pika. Zgadnij jaki wist... tak! Bloteczka karo. I leżą bez jednego.![]()
Nie ogarniam, ale wierzę, że dobrze się bawicie grając w to cudo
A ja przeważnie mam same trefle :(Sepryot pisze: Po prostu liczne przykłady potwierdzają, że gra w piki daje wyniki.![]()
Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”