Cześć :)

1
Cześć. Od dłuższego czasu bywam na waszym forum, teraz wreszcie postanowiłam się zarejestrować i wrzucić jakiś tekst do weryfikacji. Forum znalazłam czytając wywiad Stefana Dardy.
Co tu dużo mówić, uwielbiam pisać. Przede wszystkim dłuższe formy. Aktualnie piszę coś na kształt, skromnie mówiąc, powieści, na razie napisane 2/3 i około 300 stron. Rok temu dostałam trzy propozycje wydawnicze od Radwana, WFW i Novea Eres i oczywiście odrzuciłam. Postanowiłam poczekać, chociażby do osiemdziesiątki, żeby zostać wydaną w jakimś porządnym wydawnictwie gdzie to oni zapłacą mi, a nie na odwrót, chociaż rodzice wciąż są innego zdania:) Czytając wasze forum jeszcze bardziej umocniłam się w tym postanowieniu.
Rok po ponownym przeczytaniu tamtych dwóch powieści złapałam się za głowę. Nic dziwnego, że w pozostałych, normalnych wydawnictwach mnie odrzucili xD. Sama bym się odrzuciła :) Mam nadzieję, że od tego czasu mój styl się poprawił. Czasami żałuję, że nie jestem narratorem i twórcą swojego własnego życia... No to witam:)
PS. Dlaczego trzeba czekać 30 dni, aby wrzucić tekst? Kurczę, gdybym wiedziała, zarejestrowałabym się wcześniej :)
Pozdrawiam

Re: Cześć :)

2
limboxx pisze:PS. Dlaczego trzeba czekać 30 dni, aby wrzucić tekst? Kurczę, gdybym wiedziała, zarejestrowałabym się wcześniej :)
Pozdrawiam
Bo przetrwają tylko najsilniejsi. Taka selekcja naturalna ;)

Wielu popełniło ten sam błąd, czytając anonimowo forum. A gdy w końcu nabrali odwagi na coming out - zonk!
Całe szczęście te 30 dni, wbrew pozorom, szybko mija. Zacznij spamować na forum, a już niebawem sama przegapisz koniec kwarantanny ;)

P.S.
Oczywiście "cześć" ;)

4
Mamy nadzieję, że kiedy już wrzucisz kawałek swojego dzieła padniemy na kolana przed nowym, wspaniałym talentem literackim. :) Miłego pobytu!
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”