Witam was, drodzy forumowicze. Pisać zacząłem, w wieku 12 lat, czyli jakieś 8 lat temu. Wpierw były to jakieś opowiadanka, artykuliki, potem zacząłem mieć jakieś tam własne spostrzeżenia i zacząłem pisać felietony. Prowadziłem też trochę blogów i różnych stron. Jestem strasznym leniem i się za to nienawidzę. Mam nadzieję, że zmienię się i coś ze mnie jeszcze będzie, bo podobno kiedyś byłem niezły.
PS: Nienawidzę prostoty i banałów
3
Heja. Oprócz tego, że leń, to jeszcze człowiek nocy. Zupełnie jak ja... można by założyć grupę wsparcia dla leniwców 
Może powiedz sobie, że masz 30 dni na napisanie za*** opowiadania, które potem wstawisz na wery i wszystkich rzucisz na kolana, a forumowe dziewoje padną do Twych stóp i będą skamleć o więcej - wystarczająco motywująca wizja?

Może powiedz sobie, że masz 30 dni na napisanie za*** opowiadania, które potem wstawisz na wery i wszystkich rzucisz na kolana, a forumowe dziewoje padną do Twych stóp i będą skamleć o więcej - wystarczająco motywująca wizja?

Ostatnio zmieniony czw 25 lip 2013, 16:48 przez TomaszGofrowicz, łącznie zmieniany 1 raz.