Latest post of the previous page:
Dla Putina olimpiada jest sprawą priorytetową, z pewnością nie będzie tam żadnej fuszerki.ravva, dobry tekst wybrałaś na motto, od kilku dni chodzi mi po głowie.
Latest post of the previous page:
Dla Putina olimpiada jest sprawą priorytetową, z pewnością nie będzie tam żadnej fuszerki.putin rzadzi :-) uwielbiam faceta, jest absolutnie genialny, żałuję, że nasi politycy nie sa tak skuteczni.Marcin Dolecki pisze:Dla Putina olimpiada jest sprawą priorytetową, z pewnością nie będzie tam żadnej fuszerki.
znaczy, muzykę znalazłes?ravva, dobry tekst wybrałaś na motto, od kilku dni chodzi mi po głowie.
Nie mam pojęcia, a staram się nie wypowiadać jak się nie znam.Marcin Dolecki pisze:Czy jednak demokracja jest najwspanialszym sposobem rządzenia?
Wydaje mi się, że jak się naprawia samochód to głos mechanika jest ciut bardziej zasadny niż piekarza. Ale to tylko moje zdanie.Marcin Dolecki pisze:Czy można uzasadnić teoretycznie, która droga polityczna jest lepsza: ta, gdzie głos każdego człowieka ma taką samą wagę, czy ta, po której mądry prowadzi głupiego - zgodnie z pomysłem Platona?
Marcin Dolecki pisze:Ponadto dzieje cywilizacji dostarczają wielu przykładów potworności, które zdarzały się ludziom na drugiej drodze.
Prawdopodobnie masz racjęMarcin Dolecki pisze:Tym niemniej teoretyczne rozstrzygnięcie, która z dróg jest lepsza, jest chyba niemożliwe.
Podziwiam wiedzę w temacie.ravva pisze:to kawał inteligentnego, mądrego faceta z dobrze poustawianymi priorytetami, z doświadczeniem w służbach specjalnych, z doradcami, którzy są świetnymi analitykami, bogaty jak marzenie, ambitny, etc.
do tego chłop ma poczucie humoru, jest ironiczny i wysportowany.
Zostań sławna i bogata. A potem w ślady Depardieu, czy innego Segala.ravva pisze:lubić, to go nie lubię, nawet go nie znam, ale gdyby ktos spytał, czy chce go poznac? jasne
oj, nie przesadzaj, widziałam cię w warszawskim empiku, spokojnie sobie poradziłeś, chociaż faktycznie fanki majtek przez głowe nie ściągały.[/quote]ravva pisze: [quote="Andrzej Pilipiuk""]I nigdy nie umiałem gadać z dziewczynami - jak Storm
Marcin Dolecki pisze:Czy jednak demokracja jest najwspanialszym sposobem rządzenia?
Czy można uzasadnić teoretycznie, która droga polityczna jest lepsza: ta, gdzie głos każdego człowieka ma taką samą wagę, czy ta, po której mądry prowadzi głupiego - zgodnie z pomysłem Platona? Problem polega miedzy innymi na tym, że ustalenie, kto jest mądry, a kto nie, jest beznadziejnie trudne. Ponadto dzieje cywilizacji dostarczają wielu przykładów potworności, które zdarzały się ludziom na drugiej drodze.
Czekaj, bo może jest za późno.Marcin Dolecki pisze:Godhand, w systemach demokratycznych było zdecydowanie mniej zbrodni niż w innych (pomijam przypadki, w których w sposób demokratyczny doszli do władzy ludzie, którzy stali się dyktatorami).
Marcin Dolecki pisze: Putin jest inteligentny; wie, że jest carem i dlatego troszczy się o państwo jak o swoje
tu bym polemizował.Marcin Dolecki pisze:Godhand, w systemach demokratycznych było zdecydowanie mniej zbrodni niż w innych (pomijam przypadki, gdy w sposób demokratyczny doszli do władzy ludzie, którzy stali się dyktatorami).
Wróć do „Jak wydać książkę w Polsce?”