Latest post of the previous page:
Czyli, nazywając rzecz po imieniu, zabrakło refleksji i moderacji.I to jest MERITUM t e g o wątku. W dziale organizacyjnym.
Bo swoje burdy pierzemy...
Moderatorzy: Poetyfikatorzy, Weryfikatorzy, Moderatorzy, Zaufani przyjaciele
Latest post of the previous page:
Czyli, nazywając rzecz po imieniu, zabrakło refleksji i moderacji.wiesz co, gebilis, az nie wiem, jak to skomentować, coś nieładnego mi sie ciśnie pod palce, więc zmilczę ;-)gebilis pisze:ravva: na zakończenie = Andrzej sam zawinił i chyba przemyślał, bo teraz jest zupełnie innym człowiekiem, niż gdy go tu poznałam.
dobrze gada, polac mu :-)romek pisze:A teraz to już piszemy komentarze do historii niebyłej, więc lepiej pójść pisać byletrystykę

Nie sądzę, żeby taka była intencja Naturszczyka.Thana pisze:Chodzi o coś innego: albo jesteśmy sobie na tym forum wsparciem w walce o jak najlepszą jakość naszej twórczości, albo jesteśmy sobie nawzajem wrogami, którzy "psują rynek".
Przeczytać?smtk69 pisze:Jak czytelnik ma odróżnić dobre darmowe od złego?

I wszyscy byliby szczęśliwi!To by nam wskaźnik czytelnictwa skoczył!

papier. Ale ponieważ wątek dotyczy darmowych to jeszcze powinienem mieć jakiś egzemplarz autorski. Daj adres na pw to wyślę. Zbyt sobie cenię Twoją opinię o powieści,żeby dawać na tobie zarobić wydawcy
 papier. Ale ponieważ wątek dotyczy darmowych to jeszcze powinienem mieć jakiś egzemplarz autorski. Daj adres na pw to wyślę. Zbyt sobie cenię Twoją opinię o powieści,żeby dawać na tobie zarobić wydawcy 

Wróć do „Sprawy organizacyjne”