Siemson!

1
Siemson!
Nazywam się Ola, dla znajomych Olbert. Mam 16 lat. Pisać zaczęłam pod koniec podstawówki i jakoś za bardzo to polubiłam. Pisanie pozwala mi oderwać się od szarej rzeczywistości. Wzoruję się na swoich snach, które bywają bardzo dziwne. Zaczynam miliardy opowiadań i potrzebuje duuuużo czasu, żeby je skończyć. Interesuje się muzyką ( mam zamiar, wreszcie, zapisać się na naukę gry na gitarze), jazdą konną, a także rysunkiem. Czytam dużo książek z gatunku fantasy. Mam nadzieję, że nauczę się czegoś tutaj i poprawię swój pisarski styl.
Pozdrawiam!
Olbercik :*[/color]

2
Gdybym ja pisała na podstawie swoich snów, trafiłabym znów do szpitala.
I ja też dopiero co się zarejestrowałam. Dlatego życzę Ci, byś wiele wyniosła z tego forum, o czym marzę również ja.

3
Witaj.
Miliardy początków to jak miliardy gwiazd na niebie - nigdy ich nie poznamy. Ale fajnie, że są.
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)

4
Dlatego życzę Ci, byś wiele wyniosła z tego forum, o czym marzę również ja.
A ja jestem o to spokojny. :) Jeśli tylko jesteście gotowe na naukę i nie boli Was konstruktywna krytyka, to znajdziecie tutaj wiele dobrego, tak dużo, że aż nie będziecie mogły tego unieść...

I zostaniecie tutaj na zawsze! [obłąkańczy śmiech, grzmot, podmuch wiatru, wycie wilka]

Cześć, Olbercie, masz super pseudo. ;) A na tę gitarę to się zapisz koniecznie, nie czekaj!
Miliardy początków to jak miliardy gwiazd na niebie - nigdy ich nie poznamy. Ale fajnie, że są.
Nataszo, ładne! Twoje?
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"

5
Po tą konstruktywną krytykę tu przyszła. ,, Bardzo ładnie! '' od rodziny przestało mi wystarczać :P
Na gitarę jak się zapiszę to we wrześniu, bo muszę ogarnąć naukę w liceum, zajęcia z szermierki i jazdę konną.
A pseudo z gimbazy. Nie mam pojęcia kto je wymyślił ani kiedy.
Żyj, tak jakby jutro miał się skończyć świat
i żeby na starość było co wspominać.
Bo młodość przekwita jak jesienią kwiat,
a życie ucieka z rąk niczym wiatr.
Wiec nie myśl o jutrze, dzisiejszym dniem się ciesz.
Nim zorientujesz się, ty przeminiesz też.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”