Miggy

1
Cześć, Miggy jestem, 18 lat chyba. Piszę wiersze, czasem coś dłuższego.

Nie lubię mówić, więc rzadko to robię. No, to witam.

2
Nie jesteś pewna ile masz lat? Nie wiem jakie bierzesz leki, ale chyba czas je odstawić ;p Tutaj nikt nie każe Ci mówić, ale zachęcam do pisania :)
"Laugh and the world laughs with you, weep and you weep alone." Ella Wheeler Wilcox

3
Bron, a czy tak naprawdę ktokolwiek z nas WIE ile ma lat? Przyjmujemy raczej pewne założenie, na podstawie informacji otrzymanej od osób trzecich - przecież nikt z nas nie pamięta własnych narodzin ;) Możemy zatem uznać, że każdy z nas PODEJRZEWA ile ma lat ;D Ale to temat na dłuższą, nikomu nie potrzebną dyskusję :P

Witaj Miggy, miłego pobytu na forum!

4
Hmm, myślę że nikt nie czerpie korzyści z dezinformacji nas na temat daty naszych narodzin :D
"Laugh and the world laughs with you, weep and you weep alone." Ella Wheeler Wilcox

5
Miggy, witamy i zapraszamy do strefy "Regulaminy"
:D
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

6
Gwoli jasności, Miggy, do "tu wrzuć" można dawać teksty dopiero 30 dni po rejestracji.

A szkoda, bo Twój kawałek jest miejscami bardzo, bardzo dobry. Za miesiąc dostaniesz szerszą opinię ;)
1 | 2 | 3 | 4 | O poezji

7
Tekst nie zając, nie ucieknie, tym bardziej, że zamknięty.
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

8
Też czytałam z przyjemnością. Przede wszystkim ciekawy (że tekst)
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”