Latest post of the previous page:
Właśnie po to, żeby na weryfikatorium nie powstawały takie tematy, nie powinno się pisać fantastyki.Pozdrawiam lobby.

Moderatorzy: Poetyfikatorzy, Weryfikatorzy, Moderatorzy, Zaufani przyjaciele
bana prowokatorowi!!!Sepryot pisze: nie powinno się pisać fantastyki.
Podobno wszystkich możliwych fabuł jest szesnaście, wszystkie wykorzystał Szekspir i od jego czasów żadnej nowej nie wymyślono.Bartosh16 pisze:Nawiązałem do faktu, że mimo wszystko powielam jakiś schemat.
Czyli jeśli ona nie chce, on nie chce i nic z tego nie wychodzi, to nie Harlekin będzie? To siadam do pisania ;-)Andrzej Pilipiuk pisze: W Harlekinach są 4:
Ona chce a on nie
On chce a ona nie
Oboje chcą ale są przeszkody
Oboje najpierw nie chcą ale los decyduje inaczej
Zmieniają się tylko dekoracje.
Nie wszystko stracone.ithilhin pisze:Czyli jeśli ona nie chce, on nie chce i nic z tego nie wychodzi, to nie Harlekin będzie? To siadam do pisania ;-)Andrzej Pilipiuk pisze: W Harlekinach są 4:
Ona chce a on nie
On chce a ona nie
to podchodzi pod schemat nr czteryBartosh16 pisze:
Nie wszystko stracone.
Ona nie chce, on nie chce, nic z tego nie wychodzi, ale rodzice im każą. Biorą ślub i się nienawidzą, ale potem się zakochują w sobie bez pamięci.
Niedawno znajoma mi mówiła, że facet jej życia wziął ślub, bo mama mu kazała xD
Kurdę faktycznie.ithilhin pisze:to podchodzi pod schemat nr czteryBartosh16 pisze:
Nie wszystko stracone.
Ona nie chce, on nie chce, nic z tego nie wychodzi, ale rodzice im każą. Biorą ślub i się nienawidzą, ale potem się zakochują w sobie bez pamięci.
Niedawno znajoma mi mówiła, że facet jej życia wziął ślub, bo mama mu kazała xD
Ale chyba ustaliliśmy, że to już nie jest Harlekin?Bartosh16 pisze: Kurdę faktycznie.
Jeszcze się dobrze nie wziąłem za harlekina, a już podpadam pod schemat...
To może bez tego "zakochują się bez pamięci".
Zabijają rodziców, biorą rozwód i idą każde swoją drogą
W literaturze dla dzieci czy prozie dla kobiet jest tak samo
Jak ona nie chce a on chce, to wtedy mamy szansę na progresywną prozę feministyczną z możliwością promocji w "Wysokich obcasach".Czyli jeśli ona nie chce, on nie chce i nic z tego nie wychodzi, to nie Harlekin będzie?
Wtedy to będzie tragedia obyczajowaithilhin pisze:Czyli jeśli ona nie chce, on nie chce i nic z tego nie wychodzi, to nie Harlekin będzie? To siadam do pisania ;-)Andrzej Pilipiuk pisze: W Harlekinach są 4:
Ona chce a on nie
On chce a ona nie