Moderatorzy: Poetyfikatorzy, Weryfikatorzy, Moderatorzy
a kto jest, uczymy sie przez całe życie :-)MrMrsSok pisze:Tak naprawdę to nie jestem aż tak doświadczona w tym "sprawach".
dobre podejscie.Ale pójdę za radą i jeszcze trochę poszukam
Napisałaś książkę w niecałe 3 miesiące?MrMrsSok pisze: jestem bardzo, ale to bardzo początkująca pisarką, bo piszę od lipca. Napisałam już jedną książkę,
MrMrsSok pisze:Moim zdaniem najważniejsze jest to by mieć już ułożony plan tego ile i co chcemy napisać
Tak więc pozostaje mi tylko podziwiać. Ja swoją historię mam w głowie od czasów licealnych. Znam jej początek , rozwinięcie i zakończenie. Każda postać w niej występująca ma też swoją własną kartkę w zeszycie. Każde miejsce, swój własny opis. Każda istotna scena jest już napisana. Mimo wszystko nie potrafię od tak sobie, na zawołanie stworzyć z tego historii która by mnie do końca zadowalała. Zawsze mam jakieś aleMrMrsSok pisze:Hmm w moim przypadku było to tak, że ja już w głowie miałam określony temat i kilka wątków, które później w swoim czasie rozwinęłam. Na kłoniec tak pokierowałam historią by móc ją rozwinąć na w drugą część
Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”