Witam!

1
Cześć! Jestem Marta, dla najbliższych Tośka.
Od ponad roku piszę. Głównie opowiadania, choć czasem trafi się także jakiś wiersz czy reportaż.
Interesuję się muzyką, literaturą. Uwielbiam czytać książki, trenuję Taekwon-do, godzinami serfuję po youtube lub instagramie. Moja pasja to pisanie.
Umieszczałam swoje prace na poprzednim forum, ale nie było na nim żadnej fachowej oceny. Zdecydowałam się ją w końcu poznać, więc zaczęłam szukać forum pisarskiego i znalazłam się tutaj.

2
cześć :-)
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

3
Siema. Instagram i YT to pożeracze czasu, więc miej się na baczności :D
"Laugh and the world laughs with you, weep and you weep alone." Ella Wheeler Wilcox

4
tiaaa, a wery pozeraczem czase zupełnie nie jest :-P

hej tośka (jak się ma marta do tośki, tak btw?)
Serwus, siostrzyczko moja najmilsza, no jak tam wam?
Zima zapewne drogi do domu już zawiała.
A gwiazdy spadają nad Kandaharem w łunie zorzy,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie mów o tym.
(...)Gdy ktoś się spyta, o czym piszę ja, to coś wymyśl,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie zdradź nigdy.

5
ravva, w sumie mało mają ze sobą wspólnego. :) ALE! Podobno wyłapało się coś w tym ciągu: Marta-Martusia-Martuśka-Tuśka-Tośka. Nie ja wymyślałam to przezwisko, więc nie bardzo mogę odpowiedzieć na to pytanie. :) To samo jakoś tak wyszło i została Tośka. :)
"Nieodwzajemniona miłość rani twoją psychikę, chciałbyś po prostu odejść zawiesić się na linie. Prawie każdy to przechodził wydostał się z bagna musisz uwierzyć w siebie i pier***** resztę świata."

7
Wicca, publikowałam na forum związanym z pewnym serialem. Nie będę go wymieniać z linka, żeby nie było, że robię reklamę. ;)
"Nieodwzajemniona miłość rani twoją psychikę, chciałbyś po prostu odejść zawiesić się na linie. Prawie każdy to przechodził wydostał się z bagna musisz uwierzyć w siebie i pier***** resztę świata."

9
Wicca, fantastyka to moje życie, mój tlen, moja mantra. Staram się tworzyć teksty fantastyczno-psychologiczne. Wydaje mi się, że takie teksty wychodzą mi najlepiej, bo wkładam w nie całe swoje serce. ;)

10
W takim razie nie pozostaje mi nic innego, jak tylko odczekać te regulaminowe 30 dni do czasu, aż opublikujesz tu jakiś swój tekst. Z chęcią się z nim zapoznam, bo to zdecydowanie moje klimaty :)

11
Wicca, niestety. Od razu, gdy weszłam na to forum, zabrałam się za czytanie regulaminu, by wstawić swój tekst i załamałam się, że jest to aż 30 dni, ale jak każdy muszę czekać. Mam nadzieję, że spodobają ci się moje fragmenty. :)

12
Taekwon-do ;) no proszę....
Zamierzchłe czasy, ale też kiedyś miałam coś wspólnego ;)

Witaj
Friends come and go and the world doesn't stop for anybody, so do what you love and never look back.

13
covu, ćwiczyłaś? JEEEJ! Kiedy? Ile? Gdzie? :D

14
Cześć, Taekwon-do nie ćwiczyłem, ale kilka lat trenowałem kick-boxing, II miejsce kadetów na południową Polskę. Widać wielu fighterów na tym forum. :)
– Może byś się tak wykąpał? – ryknął Bruenor.
Usłyszawszy ten rozkaz, Pwent zatoczył się do tyłu i zaczął krztusić. Według niego krasnoludzki król, rozkazujący swojemu poddanemu, by wziął kąpiel, był mniej więcej odpowiednikiem ludzkiego króla, mówiącego swoim rycerzom, by poszli zabijać niemowlęta. Istniały pewne granice, których władca po prostu nie mógł przekraczać.

15
m16Martin, jak na razie ja zdobyłam tylko trzecie miejsce w Wielkopolskich - układy, techniki i walki. I przegrałam w walce o trzecie miejsce na Ogólnopolskich, ale z dziewczyną, która trenuje chyba odkąd pamięta, więc nie miałam z nią za bardzo szans, bo ja trenuję dopiero drugi sezon. :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”