17
Wicca pisze:I tym właśnie sposobem przywróciłaś mi nadzieję ^^
Nadzieję zawsze trzeba mieć, a o czym piszesz? Jaki gatunek? Może mogę pomóc? Obyczajówki, romase tu mogę ewentualnie... pomóc,

18
Głównie fantastyka i horrory - ot, takie moje zboczenie. Obyczajówki nie raz lądowały w moich rękach, ale nie sprawiły, żebym poczuła potrzebę własnego ich pisania. Tak samo romanse, chociaż tutaj kilka osób kopie mnie w tyłek próbując mnie do tego zmusić.

Och, no i trochę źle to ujęłam. Nadzieję mam zawsze, tak samo, jak od zawsze piszę. Twoja odpowiedź jest dla mnie za to takim dodatkowym promykiem światła, że w wypadku, jeśli wszystkie wydawnictwa odrzucą teraz moją książkę (co jest możliwe, bo seria fantasy debiutanta brzmi dość niedorzecznie), to warto uderzać dalej, na inne sposoby :)

19
Wicca pisze:Głównie fantastyka i horrory - ot, takie moje zboczenie. Obyczajówki nie raz lądowały w moich rękach, ale nie sprawiły, żebym poczuła potrzebę własnego ich pisania. Tak samo romanse, chociaż tutaj kilka osób kopie mnie w tyłek próbując mnie do tego zmusić.

Och, no i trochę źle to ujęłam. Nadzieję mam zawsze, tak samo, jak od zawsze piszę. Twoja odpowiedź jest dla mnie za to takim dodatkowym promykiem światła, że w wypadku, jeśli wszystkie wydawnictwa odrzucą teraz moją książkę (co jest możliwe, bo seria fantasy debiutanta brzmi dość niedorzecznie), to warto uderzać dalej, na inne sposoby :)
Zawsze warto, nie wiem czy są wydanictwa, które specjalizują się w sf, wiem że w -W-wie są, bo kiedyś się natknęłam, a czasami pomoże przypadek tak ja u mnie, kasa z tego nieiwelka, ale chodzi chyba bardziej o satysfakcję chyba. Gdybym nie wydała w wyd krzak, toby mnie w sumie nie zauważono, więc czasami mozna się pokusić, ale przedtem spojrzeć na warunki wydania

20
Na razie tak mogę tylko czekać na odpowiedzi i pisać dalej. Zobaczymy, może ktoś postanowi zrobić mi miły prezent na święta albo na imieniny ;)

I jeszcze raz gratuluję sukcesów!

Pracujesz teraz nad czymś nowym?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”