Witam

1
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów :)

Po pierwsze: zawsze jest mi tak strasznie ciężko pisać o sobie, wrrr. Chodzę do drugiej klasy gimnazjum. Czytuję głównie fantastykę (uwielbiam Cykl o Księstwie Amberu autorstwa Rogera Zelaznego). Moim ukochanym zespołem jest Blind Guardian. Nightwisha też bardzo lubię. Ogólnie słucham muzyki w tych klimatach. No i oczywiście lubię pisać, choć za sobą mam naprawdę mało konkretnych, dokończonych tekstów. Najczęściej są to kawałki czegoś dłuższego, które piszę, gdy najdzie mnie jakaś wizja i kiedy palce nie nadążają z przelewaniem myśli na monitor.
czas poplątał kroki; jest łagodny i beztroski

ma zielone kocie oczy, tak samo jak ty

3
Sześ i szołem, chaniam sie fołem.

Takie pisanie na wyrywki fragmentów to zdecydowanie zły pomysł.

Powinnaś się przełamać i pisać chociaż jakieś króciutkie opowiadania, byle miały początek/koniec, sens, fabułę itp. Trening czyni mistrza.

[zakrzyknął, po czym z entuzjazmem większym niż on sam wrócił do prób kruszenia wzrokiem cegieł]
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"

4
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

5
Witam i życzę miłej zabawy.
"Małymi kroczkami cała naprzód!!" - mój tata.

„Niech płynie, kto może pływać, kto zaś ciężki – niech tonie.” - Friedrich Schiller „Zbójcy”.

"Zapal świeczkę zamiast przeklinać ciemność." - Konfucjusz (chyba XD)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”