46

Latest post of the previous page:

Esc! Chodź tu, bo znowu mi się nie chce i potrzebuję jakiejś mobilizacji... :/
Chyba muszę to przeczytać od początku, bo trochę zapominam co powinno być teraz...
Friends come and go and the world doesn't stop for anybody, so do what you love and never look back.

47
Jestem, ale nie jestem magikiem. Gdybym był, wyczarowałbym kolejną powieść w ciągu kilku miesięcy.
Moja motywacja nie działa zbyt długo na innych. Ale pomyśl sobie ile napisałaś. Pomyśl po chwili ile byś mogła jeszcze napisać. I że ludzie to czytają. Bo przecież dajesz do czytania kilku osobom z forum? Znajomym? Na pewno. To motywuje. Mnie by to napędzało strasznie, jeszcze gdyby ludzie dzielili się opiniami.
PS Ja wkrótce swoją napiszę na pw :P. Ale refleksje w sb też się liczą :D.
Pisarz miłości.

48
Esc! uwielbiam cię :) Dzięki :)
Friends come and go and the world doesn't stop for anybody, so do what you love and never look back.

49
Oklapło mi. Złapałam misia NieChce :/
I jakoś ciągle znajdujęważniejsze rzeczy do pisania... ;)

50
wiesz, biorąc pod uwagę, ile wydziergałaś, to nalezy ci sie odpoczynek :-D
Serwus, siostrzyczko moja najmilsza, no jak tam wam?
Zima zapewne drogi do domu już zawiała.
A gwiazdy spadają nad Kandaharem w łunie zorzy,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie mów o tym.
(...)Gdy ktoś się spyta, o czym piszę ja, to coś wymyśl,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie zdradź nigdy.

51
Znowu kompletnie obok projektu... I nawet nie ma się czym chwalić. 1,2 k znaków.

Speeda mi zjadło...

53
Nie ma co, dlatego nie męczę. Przyjdzie, to będzie. Nie przyjdzie, to trudno.
Ale jak siebie znam to w końcu przyjdzie ;)

54
Dawaj mi tu prędko do pisania!
Wiadomo, nic na siłę. Ale warto siąść, coś pomyśleć nad tekstem. Może uda się coś przy okazji napisać. Warto skupić się nad fabułą, treścią... Więcej nie napiszę, bo napadła mnie myśl 'i kto to mówi' :lol: :D

55
Wklepuję dziennie jakieś koszmarne ilości znaków. Nic nie dotyczy niestety literatury.
Jak się wkurza, to wezmę te wszystkie ciągi, co teraz klepię i zrobię z nich jakiś pamiętnik schizofrenika alboco.
Wkurza mnie brak czasu, brak chęci i ogólny pierdzielnik pod czapą, który nie bardzo pozwala mi się skupić na czymś normalnym.

Hyh.
Nawet nie wiem czy doping mi pomoże, wiec o niego nie proszę. Chyba muszę się wziąć w garść i ogarnąć w końcu.

56
Wiesz, że będzie dobrze, prawda? Ja w to wierzę.
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

57
Ith nie wiem... Serio :/

58
covu pisze: Nawet nie wiem czy doping mi pomoże, wiec o niego nie proszę.
Ale i tak dostaniesz ;) Covu, trzymam kciuki! Dasz radę!

60
Dzięki wszystkim :)
Jest szansa... jakaśtam, że się w końcu coś ruszy. Mam dzisiaj nastrój ;) nie popisze pewnie, bo mi M. nie pozwoli, ale.... M. w końcu wyjedzie kiedyś.
A ja muszę wrócić w klimat czyli przeczytać to, co już napisałam ;)

Będzie git! Skończę to. Daję sobie czas do... końca przyszłego roku. Na cała tetralogię ;)
Dam radę ;) As always :)

61
2500 dzisiaj ;) Yeah! ;) cośtam idzie ;)
Nie, nie przeczytałam od początku :P
ODPOWIEDZ

Wróć do „Maraton pisarski”