Ostrzegam, że tekst politycznie niepoprawny. Nie miałem na celu nikogo obrazić, to komentarz rzeczywistości. Wszystkich urażonych przepraszam
Stoi na stacji Sallah Afifa
w ręce swej trotyl ma i krzesiwa
Allaha wzywa
stoi i sapie dyszy i dmucha
lont się nie pali nic nie wybucha
Buch- jak w Toronto
Uhh -jak w Toronto
Puff- jak w Toronto
Znóff-jak w Toronto
Już ktoś go łapie kamera łypie
wąglik się w koło z kieszeni sypie
SWAT się dowiedział wnet przyjechali
więc na nadgarstkach chłód czuje stali
w raju miał siedzieć jak król na tronie
a tam dziewice kozy i konie
same Araby same Turasy
siedzą i jedzą kebab dolmasy
jest konferencja w TV z Obamą
cele szykują mu w Guantanamo
pomóż mu pomóż Al Kaido wielka
czeka zapadnia stryczek i belka
już się przekonał Husajn Kadafi
co gdy Jankesom się w odcisk trafi
wie o tym również cała Europa
że tam gdzie odcisk zbiera się ropa
zarzutów stawiają mu ze czterdzieści
aż w kartotece to się nie mieści
i choćby przyszło tysiąc Ahmedów
i każdy wziąłby sto pistoletów
i chociaż nie wiem jak się naprężą
nic im to nie da bo nie zwyciężą
2
pierwszy błąd to taki, że przepraszasz niepotrzebnie- tekst jest hiperpoprawny politycznie- zły terrorysta chciał zrobić bum ale urwał
drugi błąd to częstochowa i brak jakiejkolwiek wartości artystycznej- podobne rymowanki znajduję w komentarzach na portalach, są też kanapowi rewolucjoniści-renciści specjalizujący się w takiej twórczości i z tym niestety to skojarzyło mi się
ale są i też plusy; ogólnie sprawnie zamknięty cykl życia terrorysty oraz to;
drugi błąd to częstochowa i brak jakiejkolwiek wartości artystycznej- podobne rymowanki znajduję w komentarzach na portalach, są też kanapowi rewolucjoniści-renciści specjalizujący się w takiej twórczości i z tym niestety to skojarzyło mi się
ale są i też plusy; ogólnie sprawnie zamknięty cykl życia terrorysty oraz to;
takich islamistów często nazywa się kozojebcami (to może być niepoprawne politycznie) i ten wers uważam za najlepszy, choć obawiam się, że to wyszło przypadkiem i nie było takiej intencji interpretacjiCośTamPisze pisze:a tam dziewice kozy i konie
3
Ani kanapowej rewolucji ani artystycznego diamentu nie miałem w zamyśle.
[ Dodano: Nie 13 Paź, 2013 ]
Co do rymowanek z komentarzach, często są bardzo trafne, nie umniejszałbym im.
Co do Częstochowy, to nie do końca rozumiem, tekst jest przygotowany na podstawie "Lokomotywy" i rymy są skonstruowane tak samo
innej interpretacji nie widzę, to chyba było jasnetakich islamistów często nazywa się kozojebcami (to może być niepoprawne politycznie) i ten wers uważam za najlepszy, choć obawiam się, że to wyszło przypadkiem i nie było takiej intencji interpretacji
Co do Częstochowy, to nie do końca rozumiem, tekst jest przygotowany na podstawie "Lokomotywy" i rymy są skonstruowane tak samo
"-Jak się dowiemy ile on ma lat ?
-Utnijmy mu nogę i policzmy słoje"
4
kurde zmyliły mnie te konie (konie zamiast klacz), nie pomyślałem o homozoofilii a skoro tak to moja ocena automatycznie idzie w górę i cofam częstochowę 
owszem rymowanki w komentarzach są bardzo trafne ale przynajmniej dla mnie odpychające są jakoś tak, ale w twoich gładko zazębiają się w spójną całość - i to plus

owszem rymowanki w komentarzach są bardzo trafne ale przynajmniej dla mnie odpychające są jakoś tak, ale w twoich gładko zazębiają się w spójną całość - i to plus
5
w każdym gatunku można zrobić coś lepiej lub gorzej, w homozoofilistycznych rymowankach w komentarzach także
ps. chciałem sprawdzić czy na pewno pisze się zoofilistyczne i głupi wpisałem to w google
Dla wszystkich którzy nie są pewni, tak tak się pisze.
ps. chciałem sprawdzić czy na pewno pisze się zoofilistyczne i głupi wpisałem to w google

"-Jak się dowiemy ile on ma lat ?