4
No widzisz, jeszcze długa droga przed Tobą.

Nie marudź, przywitanie jak widzisz, nie bolało i tylko straciłeś swój cenny czas na privie. :)

A poza tym nigdy nie mów: "nigdy". :)
\

6
Na privie nie bawiłem się w moderację. Jak Cię interesuje "co i dlaczego" zajrzyj do mojej pierwszej wypowiedzi w Twoim wątku. :)

Troling byłby, jakbym wiadome treści pisał w wątku i publicznie kontynuował utarczkę. :)
\

11
Przeczytałem. Tekst wygląda na parodię schematów fantasy, nie wiem czy zamierzoną. W każdym razie nie ustrzegłeś się poważnych błędów. Na przykład:
mieszkańców oddało dla nich swoje rzycie,
Przeczekaj regulaminową kwarantannę i wrzuć jakiś fajny kawałek, ludzie ocenią. :)
\

12
Urzekło mnie Nasienie zła. :D Dzięki za miarkę śmiechu.

Hum, słonko Ty nasze zasadnicze, chyba niezbyt uważnie czytałeś ten tekst, skoro uważasz "rzycie" za błąd. ;)
beryl pisze:Sam w pojedynkę odbijał całe miasta, a wrogowie ulegali mu, tracąc rzycie. Brał ich gwałtem. I w ten sposób doszedł.
Stanął mu na powitanie. Wielki, czarny i żylasty. Chętny, by go przebić. Ociekający nasieniem grzechu. Zły Lord we własnej osobie. Otaczała go nieprzenikniona aura.
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

14
Witamy nowego forumowicza! :)

Rzuciłam oko na twój tekst i muszę przyznać, ze zabiły mnie dwa zdania:

"Wszyscy ludzie i nie ludzie przerazili się ze strachu. Cały Kraina wypełniła się trwogom, na ten widok."
Nie jest naj­ważniej­sze, byś był lep­szy od in­nych. Naj­ważniej­sze jest, byś był lep­szy od sa­mego siebie z dnia wczorajszego. - Mahatma Gandhi

"tylko grafomani nie mają żadnych wątpliwości odnośnie swojej tfurczości" - Navajero

15
Cześć, cześć :)
Z Grafomanii? ;) Ciekawy wybór, nie powiem...
Czyżbyś znała ten konkurs? :) Jestem zaszczycony ; )

Wrzuciłem, żeby przetestować, kto da się nabrać i nie ukrywam, że podejrzewałem o to humanożercę - jak widać słusznie :)

Urzekło mnie Nasienie zła. :D Dzięki za miarkę śmiechu.
Proszę :) Lubię wracać do tego tekstu, narcystycznie uważam go za całkiem udany, ale i tak nic nie równa się radości, jaką dało jego tworzenie ;p
Antologia opowiadań Czarna Kawka - wyślij nam swój tekst!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”