Piotr Albert Kamiński
lat 32, żonaty
Wykształcenie wyższe humanistyczne, obecnie pracuj: ech szkoda gadać…
Zainteresowania: ksiązki, żona, dobre filmy, informatyka, filozofia
Jestem osoba z inwencja, nie lubię lenistwa intelektualnego, cenie eksperymenty i nowości.
Do pisania wracam, co parę lat. Obecnie to już z czwarta próba, tym razem najpoważniejsza i mam nadzieje finalna.
W moim dorobku (o ile tak można nazwać to, co wykreowałem) mam do 10 opowiadań różnego stylu i jakości. Pisuje na granicy SF, zabarwionego przemyśleniami filozoficznymi, czasem pastiszem.
Chciałbym udoskonalić swój warsztat, nadać mojemu stylowi lekkości, która spowoduje, iż treści, które chce przekazać, czytelnik "skonsumuje" niczym słodkiego batonika. Będzie zadowolony, lecz jednocześnie po skończonej lekturze będzie zastanawiał się nad tym czy owym.
Moją największą bolączka są literówki i interpunkcja. Walczę z tym jak mogę, ale potrwa nieco, nim wykształcę sobie nawyki, których nie nabyłem w szkole. (nie zwracałem na to uwagi, raczej wolałem mówić i czytać, niż pisać, może dlatego ze mam bardzo nieczytelny charakter pisma)
Liczę, iż w portalu weryfikatorium znajda się osoby, które pomogą mi rozwinąć skrzydła, życzliwe ale szczere do bólu, bo nie obrażam się o rzeczową krytykę, a wręcz jej wymagam.
Pozdrawiam
2
Baruch haba. Tudzież salve, lub po prostu witaj. 

Z powarzaniem, łynki i Móza.
[img]http://img444.imageshack.us/img444/8180/muzamtrxxw7.th.jpg[/img]
לא תקחו אותי - אני חופשי
[img]http://img444.imageshack.us/img444/8180/muzamtrxxw7.th.jpg[/img]
לא תקחו אותי - אני חופשי
3
Witaj Piotrze Albercie
. Miałem już przyjemność czytać Twoje posty na konkurencyjnym forum i nawet wziąłem się za jeden z Twoich tekstów, choć jeszcze go nie skończyłem z braku czasu (życie...).

- Nie skazują małych dziewczynek na krzesło elektryczne, prawda?
- Jak to nie? Mają tam takie małe niebieskie krzesełka dla małych chłopców... i takie małe różowe dla dziewczynek.
6
Liczę, iż w portalu weryfikatorium znajda się osoby, które pomogą mi rozwinąć skrzydła, życzliwe ale szczere do bólu, bo nie obrażam się o rzeczową krytykę, a wręcz jej wymagam.
Podzielam tą nadzieję, która graniczy z pewnością.

Poza tym elo, joł, że tak rzeknę ziomalsko.
Pozdrawiam.
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"