Latest post of the previous page:
Faktycznie. Nie dopowiedzenie...Może tak, węgiel kamienny jest składnikiem każdego posiłku.
Lepiej? xD
Moderatorzy: Poetyfikatorzy, Weryfikatorzy, Moderatorzy
I ode mniecovu pisze:Witaj.
Na wstepie plus za Bialystok
Naprawdę jakieś są? Jakiego typu? A niby tego samego Internetu używamBron pisze:Siema. Możesz mi wytłumaczyć o co chodzi z tymi pojazdami na Białystok w internecie?Bo często spotykam się ze złośliwymi uwagami skierowanymi do mieszkańców tego miasta i nie mam pojęcia dlaczego.
Ja mieszkam ponad 20 lat (z krótkimi przerwami) i nie znam piękniejszego i sympatyczniejszego miasta na całym świecieKamil C. pisze:Bron: Mieszkam w Białym jakieś cztery miesiące i jakoś nie widziałem żadnych przykładów że to miasto potwierdza regułę, "Im dalej na wschód tym większy smród." Jakoś tak to szło. Wyjście wieczorem nie wiąże się z pobiciem i kradzieżą (lub gwałtem), miasto nie składa się z sześciuset lepianek gdzie każdy załatwia swoje potrzeby w najbliższych krzakach. .
Mam porównanie z Łodzią, gdzie łeb mi pękał po kilku minutach pobytu w tym mieście. Każdy wyjazd do Białegostoku był błogosławieństwem.Kamil D. pisze:Proponuję Ci przyjechać kiedyś na miesiąc do Krakowa. Po powrocie na Podlasie zobaczysz różnicę! Ja zaczynam oddychać tylko wtedy, kiedy jeżdżę do Katowic do okulisty.
LubieCię, lubię CięLubieCię pisze:ależ się smiejecie, a przecież śląsk ma takie dobre powietrze... jak już je pokroisz w plasterki
Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”