HELLo

1
Witam,

jestem miłośnikiem sztuki wszelakiej. Ideałem byłoby dla mnie utrzymywać się ze sztuki, nawet niekoniecznie pisarskiej... interesuje mnie malarstwo, rysunek, muzyka, fotografia, grafika... Szkoda, że tego wszystkiego nie umiem.

Poza tym cicho liczę na to, że żywota dokonam w jednym z państw skandynawskich na własnej farmie (zauroczony).

co do literatury - wypożyczam najróżniejsze książki. Jednego dnia biorę do ręki fantasy, drugiego książkę akademicką o łożyskach kulkowych. Co do prozy wiele książek rozpocząłem czytać mało dokończyłem (ideałem jest dla mnie buszujący w zbożu i Necrosis Piekary) większość książek niestety mnie nudzi mimo, że tematyka ciekawa (czarnoksiężnik z archipelagu - kapitalny klimat, ale przebrnąłem tylko przez jeden tom). Z tego też powodu mam problemy z własną twórczością - ciężko mi napisać dłuższy tekst. Nie lubię się rozwodzić, a potem wychodzi opowiadanie na 3 strony...

pozdrawiam:)
"Vi døde ikke. Vi har aldri levd"

4
Lady Kier pisze:Witam kolegę z Trójmiasta ;-) Podzielam zauroczenie Skandynawią. Mogę wiedzieć, czy jakimś regionem szczególnie?

jeśli chodzi o krajobrazy to Norwegia, a poza tym bez znaczenia. Lubię wszystko co związane z tym rejonem (no może oprócz uciążliwych deszczów) ale nawet klimat mi odpowiada.
"Vi døde ikke. Vi har aldri levd"
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”