Zdolny byłem
Oddać siebie
W całości
Za to, czego
Największego
Może pragnąć
Ludzkie serce,
Na początek
Oferowałem kawałek,
Nie przyjmował się,
Gardzono nim,
Rozdałem się
Część po części
A teraz
Wypełnia mnie
Gorycz
Nihilizm
Obecnie handluję
Duszą,
Wszystko to
Wpełzało
Na miejsce
Dobra
Które naprawdę
Chciałem oddać
Całe,
Zwróćcie mi
Je…
2
Proponowałabym przemyśleć zasady zapisu - szczątkowa ortografia: przecinki "tak", a kropki "nie"? I zasadę dużej litery
i takie wersy jak:
i takie wersy jak:
Za to, czego
są puste w emocjonalne znaczenia. IMOWszystko to
Ostatnio zmieniony wt 10 gru 2013, 10:58 przez Natasza, łącznie zmieniany 1 raz.
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)
3
Odstaw te akademickie nawyki na bok, dobrze?
www.poetryach.blogspot.com <--- moje wiersze i opowiadania.
4
Bo?
Biją za to?
Biją za to?
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)
5
Ponieważ tylko tracisz swój czas na ich propagowanie, tego syfu. Mimo wszystko, Twój czas, Twoja sprawa.
Żeby nie było, że nie uprzedzałem. 

6
Padłem.Ponieważ tylko tracisz swój czas na ich propagowanie, tego syfu.

Pisz słowa od tyłu. Po co stawiać litery w kolejności? Przecież zasady to syf.
www.huble.pl - planszówki w klimacie zen!
7
Dobra. Potracę ten mój czas, co tam... 
Co nazywasz "syfem" propagowanym przez akademizm?
albo inaczej:
w wierszu jest "coś" - rodzaj przestawienia myśli, dla którego warto go przeczytać. Ale PT Autora nie interesuje jego wiersz jako poezja (liryka), tylko idea czy myśli, którą zwarł w "czymś" to napisał. Mógł napisać opowiadanie albo reportaż. Albo list do kolegi. O! a w liście nie stawiać w ogóle kropek i pochlastać zdania na "wersy - wyrazy" i pisać dużymi literami.
Je. Dużą.

Co nazywasz "syfem" propagowanym przez akademizm?
albo inaczej:
w wierszu jest "coś" - rodzaj przestawienia myśli, dla którego warto go przeczytać. Ale PT Autora nie interesuje jego wiersz jako poezja (liryka), tylko idea czy myśli, którą zwarł w "czymś" to napisał. Mógł napisać opowiadanie albo reportaż. Albo list do kolegi. O! a w liście nie stawiać w ogóle kropek i pochlastać zdania na "wersy - wyrazy" i pisać dużymi literami.
Je. Dużą.
8
"Padłem. 
Pisz słowa od tyłu. Po co stawiać litery w kolejności? Przecież zasady to syf."
Gdybym teraz nie siedział, to zapewne też bym upadł, ale przynajmniej z powodu, a nie swojej nieumiejętności czytania i wnioskowania. Pozdrawiam Ciebie.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"Dobra. Potracę ten mój czas, co tam...
Co nazywasz "syfem" propagowanym przez akademizm? "
Jak chcesz, to trać, nie mój czas, nie moja strata.
Prawie wszystko. Snoby.
Pozdrawiam.
P.S.
Jak chcecie jeszcze coś napisać, to piszcie prywatne wiadomości. Nie lubię śmiecić.
[ Dodano: Wto 10 Gru, 2013 ]
"Legenda pisarstwa", "Dusza pisarza".
Oj, oj, oj. Sama ELITA. 

Pisz słowa od tyłu. Po co stawiać litery w kolejności? Przecież zasady to syf."
Gdybym teraz nie siedział, to zapewne też bym upadł, ale przynajmniej z powodu, a nie swojej nieumiejętności czytania i wnioskowania. Pozdrawiam Ciebie.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"Dobra. Potracę ten mój czas, co tam...

Co nazywasz "syfem" propagowanym przez akademizm? "
Jak chcesz, to trać, nie mój czas, nie moja strata.

Prawie wszystko. Snoby.

P.S.
Jak chcecie jeszcze coś napisać, to piszcie prywatne wiadomości. Nie lubię śmiecić.

[ Dodano: Wto 10 Gru, 2013 ]
"Legenda pisarstwa", "Dusza pisarza".

9
Będę pisała co, gdzie i kiedy chcę. Zarodki słyszą?A.Ch. pisze:ak chcecie jeszcze coś napisać, to piszcie prywatne wiadomości. Nie lubię śmiecić.
10
Nerwy do konserwy!
Złość piękności szkodzi! 

11
Ok, pośmiali się, podokazywali. Elitarny snob zamyka wątek. Widocznie autorowi zależało tylko, żeby wrzucić wiersz. No i jest.
www.huble.pl - planszówki w klimacie zen!