Witam wszystkich!

1
Czołem!
Może najpierw troszkę o mnie. Mam na imię Patryk, mam 18 lat (rocznik 1995) i mieszkam aktualnie w Bydgoszczy. Odkąd skończyłem 7 lat pochłaniam książki na tony, zaczynając od Rowling, przez Tolkiena i Paoliniego po Verne'a i Dumas'a, a prócz tego codziennie co najmniej kilka godzin słucham muzyki, praktycznie każdego gatunku.
Do pisania zabierałem się już parę razy w ciągu ostatnich paru lat, ale dopiero ostatnio w przypływie weny usiadłem i przez 7 godzin bez przerwy pisałem prolog swojej książki w gatunku fantastycznym.
Zarejestrowałem się tu z myślą o pogłębieniu swojej wiedzy na temat pisania i związanych z tym umiejętnościami.
Ubolewam tylko nad tym, że do publikacji swojej pracy dla szerszej opinii będę musiał czekać cały długi miesiąc. Mam nadzieję, że ten czas szybko minie, a w tym czasie dodam kilka rozdziałów do swojej pracy!
Pozdrawiam

3
Czesc :-)
Andrzej mowi, ze 18-25 to najlepszy wiek na wyrobienie warsztatu i debiut, wiec do roboty :-)
Serwus, siostrzyczko moja najmilsza, no jak tam wam?
Zima zapewne drogi do domu już zawiała.
A gwiazdy spadają nad Kandaharem w łunie zorzy,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie mów o tym.
(...)Gdy ktoś się spyta, o czym piszę ja, to coś wymyśl,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie zdradź nigdy.

5
Omatkokochana
to już wiem, ze jestem stara, jak ci 10 lat młodsi mają 18...
hyh

Siemasz, młody ;)
Friends come and go and the world doesn't stop for anybody, so do what you love and never look back.

6
Witam niemalże krajana (mówię teraz jako studentka UMK bardziej niż jako brodniczanka :) )! Gratuluję pasji i odwagi, życzę miłego pobytu na Forum i pytam, czy muzyka pobudza Twoje natchnienie? Bo schemat "kilka godzin słucham muzyki" jest jak z mego życia wyjęty, a ja właśnie muzyką podkręcam swoją wenę :)
Marta Gruszczyńska
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”