- Okładka pojawia się na samym końcu, jak dla mnie powinna pojawić się na samym początku, gdyż
Loony pisze:Wyłączyłem po 34 sekundach, a przypuszczam, że potencjalny czytelnik wyłączy po 10
...nawet w takim wypadku zapadnie widzowi w pamięć

- Jeśli opowiadania są rzeczywiście w klimatach grozy, to muzyka, choć ładna, jest jednak trochę niedobrana. Powinna być bardziej... hmm... groźna

-
Bartosh16 pisze:Niektóre napisy średnio czytelne.
Fakt

- Nie pisz "12 opowiadań
zupełnie za darmo" !!

Bo ja to odebrałam, jakbyś biegał za czytelnikiem i bardzo chciał wejść mu w d..., a to przecież jemu ma zależeć na przeczytaniu książki, to on ma się ślinić z ciekawości!

Myślę, że wystarczyłaby wzmianka "darmowy e-book" i jakieś slajdy, na każdym obrazek (obrazki bardzo przyciągają wzrok!) + jedno zdanie na temat fabuły opowiadania (mnie informacja, o czym jest tekst i co się będzie w nim działo zaciekawia o wiele bardziej, niż cytowane komplementy, które raz że tak naprawdę niczego konkretnego nie mówią, a dwa - nie mam zielonego pojęcia, kim są ich autorzy, więc argument "z autorytetu" odpada. Może na wyrost zakładam, że inni czytelnicy mają podobnie).
- Literki układające się jedna za drugą - imho błąd. Zanim zdążą pojawić się wszystkie, mija trochę czasu, a widz JuTjuba szybko się nudzi.
...a piszę to wszystko jako widz, który filmik co prawda obejrzał do końca, ale nie poczuł się zachęcony do czytania. Tak więc moje rady w skrócie - więcej obrazków, przekaz pisany krótki i dosadny, zaciekaw fabułami, więcej klimatu. JuTjub to moim zdaniem dobry pomysł na promocję, zwłaszcza, że zrobienie filmiku i wrzucenie go nic nie kosztuje, tylko musi to mieć ręce i nogi

A pomysł z videorecenzją wykonaną przez koleżankę nie jest głupi, tylko jednej strony najlepiej jakby była ładna i ubrana w bluzkę z dekoltem, z drugiej - oprócz tego powinna się jeszcze ładnie i ciekawie wysławiać

Może uda ci się znaleźć jakąś zajmującą się prowadzeniem takiego kanału videoblogerkę? Osoba prowadząca dłuższy czas taką działalność powinna mieć już jakichś subskrybentów.