31

Latest post of the previous page:

W sumie nie ogarniam jakim cudem się to pojawiło xD
Też nie ogarniam. Jak żyję nie widziałem takiego przypadku w żadnej skończonej pracy.

33
Majorette pisze:ja też nie widziałam, aż mi nie pokazaliście. A szukałam i pozbywałam się wszystkiego!
... nie lepiej po prostu zapisać tradycyjnym sposobem, a nie bawić się w screenowanie? :/ Bo "to" się pozbywa wyłącznie poprzez normalny zapis pliku, chyba że masz program z błędami, ale w tę opcję jakoś nie chce mi się wierzyć.

37
O! Bardzo nastrojowo!
Oczywiście nieunikniona metafora, węgorz lub gwiazda, oczywiście czepianie się obrazu, oczywiście fikcja ergo spokój bibliotek i foteli; cóż chcesz, inaczej nie można zostać maharadżą Dżajpur, ławicą węgorzy, człowiekiem wznoszącym twarz ku przepastnej rudowłosej nocy.
Julio Cortázar: Proza z obserwatorium

Ryju malowany spróbuj nazwać nienazwane - Lech Janerka

38
E, ja tylko pozbyłam sie tego oznaczenia warstwy, do którego tak przPIIP się mistrz fotoszopa postów sześć
tl;dr

Kawa moim bogiem.

39
Majorette pisze:Chyba nikt
majowe mroczno-lodowe jest. najssss :-)
Serwus, siostrzyczko moja najmilsza, no jak tam wam?
Zima zapewne drogi do domu już zawiała.
A gwiazdy spadają nad Kandaharem w łunie zorzy,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie mów o tym.
(...)Gdy ktoś się spyta, o czym piszę ja, to coś wymyśl,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie zdradź nigdy.

40
Majorette pisze:do którego tak przPIIP się mistrz fotoszopa postów sześć
Boli Cię to?
Tak, jestem "mistrzem fotoszopa" zazdrościsz?
Tak, mam 6 postów bo mam coś więcej do roboty niż wypowiadanie się na tym forum. Zwrócili Ci uwagę na błąd, a ty się od razu pieklisz... przykre.
Ostatnio zmieniony wt 24 gru 2013, 00:15 przez Tajrandie, łącznie zmieniany 1 raz.

43
Jeśli któryś z autorów trzech zwycięskich grafik chciałby na okres trzech dni mieć jakiś specjalny kolor/rangę, zapraszam na PW.

Ponadto jeśli dotychczasowe nasze codzienne logo Wam się znudziło, można wysyłać nowe propozycje na [email protected] - czas do końca 2013. :)

[ Dodano: Pon 22 Gru, 2014 ]
Jeśli ktoś ma ochotę na coś nowego, to pierwszy post znowu aktualny. Hołhołhoł :)
Adres e-mail: kontakt(M@ŁP@)weryfikatorium.pl
WeryfikatoriuM na Facebooku

Land of Fairy Tales

Eskalator.exe :batman:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprawy organizacyjne”