Witam wszystkich.

1
Zarejestrowałam się na Weryfikatorium, ponieważ chcę zrealizować swoje marzenia związane oczywiście z tworzeniem różnego rodzaju tekstów. Do tej pory pisałam dla siebie, szukając inspiracji w sztuce, reportażach i własnych wspomnieniach.

W lipcu skończyłam 15 lat. Na co dzień usiłuję uciec przed goniącą mnie rzeczywistością. Do tej pory milczałam, ale chcę walczyć o to, by życie nie smakowało jak przetrawiona padlina.
Interesuję się nano akwariami, zagadnieniami reinkarnacji, skandalicznymi wiadomościami ze świata (nie mam tu na myśli poematów na temat sław i "co się dzieje w showbiznesie").

Staram się brać przykład z socjologów takich jak m.in. Zygmunt Bauman, którego publikacje przypadły mi do gustu. Codziennie rysuję i piszę. Od niedawna prowadzę dziennik. Pomaga mi on przezwyciężyć lęk przed odbieraniem życia w entuzjastycznej formie. Przelewanie myśli na papier jest dla mnie jak ambrozja na skołatane nerwy.

Liczę, że moje teksty zostaną poddane obiektywnym opiniom. Ja również z chęcią się odwdzięczę :)
Pozdrawiam wszystkich.

Panda

Odpowiedź.

3
Głównie eseje, w których zastanawiam się przede wszystkim nad istnieniem Człowieka i tym, kim jesteśmy. Poza tym lubię pisać przelotne opowiadania, które w przyszłości być może sklecę w spójną całość. Gatunkowo się nie określam, piszę o wszystkim. Od czasu do czasu skrobnę też jakiś wiersz.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”