678
To prawda, że się rozkręcam, to prawda, że to dopiero początek, to prawda, że Esensja krygowała bo po prostu chciała najlepsze na co mnie stać a nie odwalone na byle co, i tak, to był tekst na Światy Zajdla, ale woleli opowiadania "bardziej na serio" niż lesbijski cyberpunk z matriksową powłoczką na odwróconej Paradyzji ;p. Ale to jest ulubiony tekst spająka z napisanych przeze mnie.
W sekrecie wam powiem, że w Esensji pojawi się zaraz drugi mój tekst, a trzeci dałam Grabarzowi, bo jest bardziej dziwny niż fajny, a literatura grozy lubi dziwność xd. I jeszcze w wielkim sekrecie, że przygotowuję tekst do antologii Wolsunga. Mam nadzieję, że praca zawodowa nie zabije mi ambicji w zarodku ;,//.

679
Światy Zajdla, ale woleli opowiadania "bardziej na serio" niż lesbijski cyberpunk z matriksową powłoczką na odwróconej Paradyzji ;p
Ich Strata! :)

680
Nemesis666, gratulacje!
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

681
Rozkręcaj się, Nem! :)
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

682
;p spoko, jak tylko rzucę pracę i studia. Dzięki za wszystkie gratulacje, czuję się tak zmotywowana, że zaraz biorę się do pracy ^^.

683
Gratki wielkie, Nemesis666!

Twoich tekstów nie czyta się łatwo, ale mają coś w sobie, więc w wolnej chwili zajrzę ;)
pozdrawiam - Bartek
Dzikopis znaleziony w sieci...

686
Gratulacje :)
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

689
Zoee, wspaniała wiadomość, ogromnie się cieszę :D, teraz z kolei powinnaś wydać tekst o kolei :D
"Właściwie było to jedno z tych miejsc, które istnieją wyłącznie po to, żeby ktoś mógł z nich pochodzić." - T. Pratchett

Double-Edged (S)words

691
Przyłączam się do gratulacji. Nie musisz dziękować. :)
\

Wróć do „Sukcesy Weryforumowiczów”