Zapraszam!

1
Witam, jestem wielką fanką wielkich pisarzy i uważam, że nie ma nic lepszego na świecie niż książki. Tak czy inaczej, faworyzuję poezję, wiersze wszelkiego rodzaju oraz cytaty z każdego rodzaju książek, pomimo mojego młodego wieku. Jestem otwarta raczej na wszystko i z wielką chęcią rozmawiam z ludźmi którzy mają jakiekolwiek pojęcie na temat literatury, co jest mało spotykane u moich rówieśników. Myślę, że pozostanę trochę bardziej tajemnicza i to będzie na tyle. Chciałam was również zaprosić na moją stronę na naszym cudownym portalu społecznościowym, która (mam nadzieję) sprawi, że będę mogła bardziej zapoznać się z osobami posiadającymi wiedze na takie tematy. Do następnego:-)

https://www.facebook.com/najlepszeever

2
Nie wiem czy dawanie strony internetowej ( nawet jeżeli do "fejsbuk" ) jest mądrym wyjściem. Właściwie po co zapraszasz nas tam? Nie widzę jakoś logicznego wyjaśnienia. Rówieśników? A w jakim to wieku jesteś, jeżeli mogę zapytać? Wypadać nie wypada, jednak poruszasz tego kwestie i o tym jest tekst po części, to sam się dziwię, że nie podałaś w końcu tej drobnostki o.
Możesz poszerzać swą wiedzę na tym oto forum o. Czy może weszłaś tu się zareklamować i tyle?

W każdym razie, witaj ;p

Re: Zapraszam!

3
bloodybeast pisze:Witam, jestem wielką fanką wielkich pisarzy
bosko, chłopaki sie ucieszą :-)

Czesc bb :-)
Serwus, siostrzyczko moja najmilsza, no jak tam wam?
Zima zapewne drogi do domu już zawiała.
A gwiazdy spadają nad Kandaharem w łunie zorzy,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie mów o tym.
(...)Gdy ktoś się spyta, o czym piszę ja, to coś wymyśl,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie zdradź nigdy.

4
DragonSlave pisze:Nie wiem czy dawanie strony internetowej ( nawet jeżeli do "fejsbuk" ) jest mądrym wyjściem. Właściwie po co zapraszasz nas tam? Nie widzę jakoś logicznego wyjaśnienia. Rówieśników? A w jakim to wieku jesteś, jeżeli mogę zapytać? Wypadać nie wypada, jednak poruszasz tego kwestie i o tym jest tekst po części, to sam się dziwię, że nie podałaś w końcu tej drobnostki o.
Możesz poszerzać swą wiedzę na tym oto forum o. Czy może weszłaś tu się zareklamować i tyle?

W każdym razie, witaj ;p

Nie sądze by było to coś w stylu reklamy. Przez tą stronę zapoznałam się z tym forum więc pomyślałam iż przy okazji wspomnę o miejscu, gdzie mogę przechować i podzielić się czymś z innymi. Wybaczcie, jeśli wyglądało inaczej ;) Co do wieku, wiek młody uważam za wiek poniżej 18, a pełnoletnia nie jestem więc pozostańmy przy tym, że jestem młoda. Ukrywanie wieku to chyba lepsze wyjście, gdyż 'starsi' ludzie mogą wtedy oceniać mnie za to, co mam do powiedzenia a nie za to ile mam lat. Tak czy inaczej, mam nadzieję, że zapoznam się tu z nową i ciekawą formą twórczości, po to właśnie to przybyłam :)

5
bloodybeast pisze:Co do wieku, wiek młody uważam za wiek poniżej 18, a pełnoletnia nie jestem więc pozostańmy przy tym, że jestem młoda. Ukrywanie wieku to chyba lepsze wyjście, gdyż 'starsi' ludzie mogą wtedy oceniać mnie za to, co mam do powiedzenia a nie za to ile mam lat. :)
Zieeew. Wyjdzie. Tak czy inaczej.

Re: Zapraszam!

6
ravva pisze:
bosko, chłopaki sie ucieszą :-)
Tylko ci, powyżej metr osiemdziesiąt, bo jest wyraźnie napisane "wielkich" :P
Nĭ hăo :)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

8
ravva pisze:
bloodybeast pisze:Co do wieku, wiek młody uważam za wiek poniżej 18, a pełnoletnia nie jestem więc pozostańmy przy tym, że jestem młoda. Ukrywanie wieku to chyba lepsze wyjście, gdyż 'starsi' ludzie mogą wtedy oceniać mnie za to, co mam do powiedzenia a nie za to ile mam lat. :)

Sugerujesz, że prędzej czy później się wygadam? Czy raczej, że będziesz w stanie zauważyć to po zachowaniu/formie pisania?

[ Dodano: Wto 14 Sty, 2014 ]
Sepryot pisze:
I cytujesz Kinga i Sapkowskiego xD

Tak jakby kiedykolwiek powiedziała, że wszystko co tam umieszczam jest nadawane ode mnie. Poza tym, nie rozumiem gdzie jest problem. Uwielbiam twórczość Kinga i myślę, że to jeden z najbardziej utalentowanych pisarzy. Moja opinia, moje poglądy.

9
bloodybeast pisze:
ravva pisze:
Sugerujesz, że prędzej czy później się wygadam? Czy raczej, że będziesz w stanie zauważyć to po zachowaniu/formie pisania?
both.

a teraz popaczam, co będzie dalej
:-)

10
bloodybeast pisze:Uwielbiam twórczość Kinga i myślę, że to jeden z najbardziej utalentowanych pisarzy. Moja opinia, moje poglądy.
No tak, a "o gustach się nie dyskutuje". :P
1 | 2 | 3 | 4 | O poezji

11
16 max :-D

12
bloodybeast pisze:Nie sądze by było to coś w stylu reklamy. Przez tą stronę zapoznałam się z tym forum więc pomyślałam iż przy okazji wspomnę o miejscu, gdzie mogę przechować i podzielić się czymś z innymi. Wybaczcie, jeśli wyglądało inaczej ;) Co do wieku, wiek młody uważam za wiek poniżej 18, a pełnoletnia nie jestem więc pozostańmy przy tym, że jestem młoda. Ukrywanie wieku to chyba lepsze wyjście, gdyż 'starsi' ludzie mogą wtedy oceniać mnie za to, co mam do powiedzenia a nie za to ile mam lat. Tak czy inaczej, mam nadzieję, że zapoznam się tu z nową i ciekawą formą twórczości, po to właśnie to przybyłam :)
Nie żeby coś, ale sama się zdradzasz, tajemnicza dziewczyno. Sama mam 17 lat i nie uważam, by było w tym coś złego. Jest to piękny czas, kiedy mogę się rozwijać, zbierać opinie i tworzyć coraz - mam nadzieję - lepsze teksty. To czas spełniania marzeń. Myślę, że na tym forum, gdzie są sami literaci, nie znajdziesz kogoś, kto oceniałby Cię po wieku.
Witam i mam nadzieję, że znajdziesz tutaj to, czego szukasz.

P.S. Co do rówieśników... Może szukasz nie tam, gdzie trzeba? Jeżeli jeszcze tam nie jesteś, to w liceum wszystko się zmieni. Mówię z doświadczenia.

13
A według mnie przyjaźnie zacieśniają się w gimnazjum. Później się okazuję, kto zostaje dalej i komu można ufać, a kto odpada. W średniej szukanie przyjaźni to już lekko na siłę, bardziej kolegów/koleżanek. Co do wieku, daje 13-15 :D Tutaj wiek nie jest istotną sprawą i wątpię aby ktoś dojrzały spojrzał na niego. Zresztą, co ma piernik do wiatraka? Co ma wiek do twórczości? Chyba, że chodzi o Paoliniego. W końcu... Napisz coś, powiedz, że jesteś biedna, pisałaś na kolanie przez miesiąc itd. itp. i wydadzą :D

14
DragonSlave pisze:W średniej szukanie przyjaźni to już lekko na siłę
szukanie przyjaźni jest z załozenia deko na siłę.

15
ravva pisze:szukanie przyjaźni jest z załozenia deko na siłę.
Nawet całe kilo. Chociaż nie każdy wie, że jak nie ma przyjaciela, to zawsze można go sobie kupić w dowolnym czasie. :P
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”