Latest post of the previous page:
Ta sinusoidalna teoria wydaje się sprawdzać. To aż trochę straszne XD51
*szept* Moja nie znać się na tym. Moja bardzo be ścisłowiec. Pojęcie sinusoidy moja znać tylko dzięki twoja. Moja nie znać szczegółów.
No, więc ten... dzisiaj nie będzie nic (obserwujemy gwałtowny spadek amplitudy drgań), bo ponieważ muszę wreszcie zacząć czytać jedną książkę, którą przeczytać muszę, bo konkurs. Także ten.
No, więc ten... dzisiaj nie będzie nic (obserwujemy gwałtowny spadek amplitudy drgań), bo ponieważ muszę wreszcie zacząć czytać jedną książkę, którą przeczytać muszę, bo konkurs. Także ten.
56
4007. Do tego, co zaczęłam w maratonie, jakoś nie chce mi się wracać, więc cóż... Nowe opowiadanie zaczęte. Bohater ten sam, co w poprzednim. Nienawidzę sytuacji, kiedy po zamknięciu jednego opowiadania nagle okazuje się, że jest ono świetną podstawą do czegoś dłuższego. W tym przypadku cyklu opowiadań powiązanych bohaterami i jednym głównym wątkiem. *facepalm*
58
Większość to te mniej określone pomysły, co do których nie mam nawet pewności, czy nie są kliszowate, więc znowuż aż tak super rajsko nie ma XD Wczoraj nic. Dziś 2381. Nie chce mi się dzisiaj więcej, poza tym jeszcze czytanie lektury do olimpiady mnie czeka, he he he... ale jakoś się to rozwija we w miarę przyzwoitym kierunku. Szkoda, że na raczej dość oklepanym motywie, ech...