Witam.

1
Jestem Tomek, interesuję się literaturą, kolarstwem, hokejem, lingwistyką i jeszcze mnóstwo innych mniej ważnych rzeczy;) Dużo czytam, głównie fantastyka (dokładniej horror, ale nie pohardzę też dobrym fantasy). Mam 18 lat. Nie lubię mówić o sobie;) Może coś mi wpadnie do głowy, to uzupełnię:) Pozdrawiam!

2
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

4
Hi, hello. Cześć i czołem.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

7
Ben Mears... Ben Mears... [otwiera notatnik swoich znajomych] A tak, czy to nie ten gość z tego małego miasteczka? Zaraz, zaraz... Derry? Nie, tfu... Castle Rock? Cholera, nie to... Jerusalem? Właśnie, to chyba Jerusalem, tak? Ten pisarz?

Nie pamiętam już jego nazwiska, stąd ta niepewność, ale sądzę, że to on, szczególnie widząc Twój avatar. Już Cię lubię, dobry gust, nie ma jak "Jego Wysokość King" (cytując łasic ^^).

żółwik, ziom i witam.

Pozdrawiam.
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"

8
Horror is my life;) Zgadza się, to dokładnie ten gość z Jerusalem (lub Salem, jak kto woli;). Urzekająca jest jego historia, stąd pomysł na nick:) Dobrze, że i tu można znaleźć fanów Króla. Swoją drogą, Blejzia już czytałeś?:)

9
Dobrze, że i tu można znaleźć fanów Króla.

Ano, znajdą się zwolennicy.

Swoją drogą, Blejzia już czytałeś?

Nołp, ale po opiniach wnioskuję, że to stary Bachman w dobrym stylu. Aktualnie przerabiam 'Danse Macabre'.
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”