Helou ;)

1
Hm.. Zacznę może od tego, jak się nazywam ;). Amanda, 21 lat za, uch, trzy dni (yay me xD!), interesuję się właściwie wszystkim, co przykuje moją uwagę - zwłaszcza psychologią, ciekawymi bohaterami z trudną przeszłością i prawdopodobnie jeszcze trudniejszą przyszłością, kocham pisać i śpiewać, mimo że to ostatnie to zwykle jest dość bolesne dla słuchaczy ;p
Jeśli macie jakieś pytania, śmiało :)

2
Błagam, powiedz że nie wrzucisz tekstu zanim nie upłynie miesiąc, błagam, błagam BŁAGAM daj mi nadzieję że ktoś jeszcze ma mózg w narodzie!
tl;dr

Kawa moim bogiem.

3
cześć cześć cześć ;-)
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

4
Oops xD? Okay, powinnam go skasować :P ?
EDIT.: Nie doczytałam uważnie regulaminu, wybaczcie :oops: .. Jestem dzisiaj świeżo po przedostatnim egzaminie, mój mózg ma prawo mi się trochę zawieszać ;p

5
LittleRed pisze:Oops xD? Okay, powinnam go skasować :P ?
Posprzątałam ;)
Jest w czasowo zblokowanych, zgłoś się za 30 ni, to odblokujemy.
A tymczasem zapraszam do udzielania się i integrowania, komentowania.
Kawa w Shoutboxie na dole.

(nowi robią kawę ;))
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

6
By the way, nie chciałbym nic sugerować, ale może jednak warto uwypuklić odnośny punkt Regulaminu.
A Twój tekst LittleRed mi się podobał, żałuję, że tak marnie skończył (na razie oczywiście), ale jak nie nauczysz się przestrzegać wszelakich mniej lub bardziej potrzebnych regulacji formalno - prawnych, to nie pożyjesz nie tylko na Forum ale i w tym .............. świecie. ;>

7
Dzięki xD. Pewnie zacznę się udzielać dopiero po sesji, bo u mnie jeszcze trwa, ech, ale zacznę ;D

Co do tekstu, dziękuję :oops: . Na razie, na razie, za miesiąc wrzucę pierwszy rozdział ;p - jak wymyślę inne imię dla androida, bo wcześniej pisałam to jako fanfiction, soł ;/... Chyba że mogę zachować oryginalne xD?
Strasznie mi miło, że ci się podobał, zwłaszcza, że to w sumie mój pierwszy raz w takiej tematyce, zwykle bardziej piszę horrory psychologiczne z opętaniami, nekromancją, torturami itd. :)
Co do regulacji... ugh, za te trzy lata idę pracować do firmy jako marketingowiec, więc aż za dużo bd miała styczności z kruczkami prawnymi etc. ;/
I dobry pomysł z pogrubieniem punktu, bo większość osób przelatuje jedynie regulamin wzrokiem, bo na forach zwykle są podobne, a tu idą z konkretnym celem sprawdzenia się ;)

8
horrory psychologiczne z opętaniami, nekromancją, torturami
w Szortalu mają fajny konkurs o podobnej tematyce :-)

A do czego to fanfik?
gosia

Obrazek

9
Aż weszłam tam od razu i przeraził mnie fakt, że ograniczenie jest zaledwie do niecałych 3700 słów :shock: . Tyle to miał mój przedostatni rozdział z taką tematyką na innym forum, ja nigdy nie potrafiłam się skracać, help :!: Ale spróbuję nakreślić coś krótkiego, bo samo to brzmi naprawdę interesująco... Ugh, na co im te ograniczenia ;p

Czy muszę się przyznawać ;D ? Mogę zamiast tego powiedzieć, że napisałam w zeszłym roku fanfiction z Willem Grahamem i Hannibalem Lecterem, bo to brzmi poważniej, poważniej niż...
......okay, ale się nie śmiej :P
Akurat to opowiadanie.. możliwe, że pisałam... z Derekiem Hale i Stilesem Stilinskim..? *chowa się*

10
Ekhem, wyguglałam ;-)
Nie znam nic z tego, ale ten pierwszy wizualnie to fajny ;-)
gosia

Obrazek

12
Drugi też, ale w Googlach pojawiają się zdjęcia z pierwszego sezonu, nie całości, więc... to Stiles xD. Albo raczej Dylan O'Brien, który jako jedyny potraktował ten serial jako odskocznię do zrobienia kariery, that talented cookie xD
Obrazek

14
Psychologię biznesu i zarządzania, w przyszłym roku ze specjalizacją w PR i marketingu ;). Myślę też o podyplomowej psychoterapii albo kryminologii
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”