WWWLeżała naga, nieruchoma, wsłuchana w symfonię chrapnięć swojego towarzysza. Kołdra muskała jej skórę jak przedtem jego nachalne dłonie.
WWWMyślała o odmianie. O wbiciu ostrza nowoczesnych remixów w klasycyzm łagodnych smyczków i klawiszowe fortissimo kobiety, dzielącej posłanie z mężczyzną. Pragnęła aktu buzującego erotyzmem i drapieżnością, lecz brakowało jej najważniejszego – natchnienia.
WWWSzlag by to! Klasyka jest jednak tym, co zawsze i wszędzie zasługuje na uwagę. Jak się ma ostry, wulgarny rock do oper Mozarta? Odpowiedź: Jak wymysły do tradycyjnych relacji międzypłciowych!
WWW– Co ty robisz? – wymruczał sennie, gdy usiadła.
WWW– Układam sobie wygodniej poduszkę – odrzekła.
WWWI ułożyła mu ją na twarzy, bardzo starannie dociskając.
2
Najpierw:
fajnie trójdzielna kompozycja - struktura
1. Zawiązanie:
(wejście do wewnątrz kobiety poprzez motyw muzyczny)
i kulminacja:
(wyjście w relację ona - on )
działanie
_____
To języka powrócę.
fajnie trójdzielna kompozycja - struktura
1. Zawiązanie:
2. AkcjaCerro pisze: Leżała naga, nieruchoma, wsłuchana w symfonię chrapnięć swojego towarzysza. Kołdra muskała jej skórę jak przedtem jego nachalne dłonie.
(wejście do wewnątrz kobiety poprzez motyw muzyczny)
Cerro pisze:Myślała o odmianie. O wbiciu ostrza nowoczesnych remixów w klasycyzm łagodnych smyczków i klawiszowe fortissimo kobiety, dzielącej posłanie z mężczyzną.
Pragnęła aktu buzującego erotyzmem i drapieżnością, lecz brakowało jej najważniejszego – natchnienia.
Szlag by to! Klasyka jest jednak tym, co zawsze i wszędzie zasługuje na uwagę. Jak się ma ostry, wulgarny rock do oper Mozarta? Odpowiedź: Jak wymysły do tradycyjnych relacji międzypłciowych!
i kulminacja:
(wyjście w relację ona - on )
3. Rozwiązanie - puentaCerro pisze:– Co ty robisz? – wymruczał sennie, gdy usiadła.
– Układam sobie wygodniej poduszkę – odrzekła.
działanie
Znaczyłam kolorem "zgrzyt" - tu chyba się rozsypało (moim zdaniem)Cerro pisze:I ułożyła mu ją na twarzy, bardzo starannie dociskając.
_____
To języka powrócę.
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)
3
Posiedzę. Poczekam.To języka powrócę.
Prawdopodobne. Tu miało być przejście, ze strefy niewinnych (prawie) myśli do działania, moment podjęcia decyzji.Znaczyłam kolorem "zgrzyt" - tu chyba się rozsypało (moim zdaniem)
Nie wyszło. Bywa T_T
4
dość ryzykowne to "towarzysz", raczej niezręczneCerro pisze:wsłuchana w symfonię chrapnięć swojego towarzysza.
to mam poczucie niespójności - nachalne dłonie muskająCerro pisze:Kołdra muskała jej skórę jak przedtem jego nachalne dłonie.
motyw muzyczny jest konsekwencją "symfonii chrapnięć" - i tu się gubię:Cerro pisze:O wbiciu ostrza nowoczesnych remiksów w klasycyzm łagodnych smyczków i klawiszowe fortissimo kobiety, dzielącej posłanie z mężczyzną.
1. wbija ostrze w... chrapnięcia? w dotychczasowy seks?
2. symfonia - to klasycyzm łagodnych smyczków (tam jest zaczęty motyw)
3, klawiszowe fortissimo kobiety - to przed odmianą,? wysublimowane "ścieżki" życia erotycznego?
Bardzo ładna metaforyka - peryfraza - ale nieuporządkowany sens.
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)
5
hm, symfonia to utwór na orkiestrę- wniosek: tam był sex grupowy :oops:Cerro pisze:Leżała naga, nieruchoma, wsłuchana w symfonię chrapnięć swojego towarzysza.
Kordła* muskała skórę tam gdzie wcześniej wędrowały jego nachalne dłonie. Albo jakkolwiek inaczej, bo tak jak jest, jest źle, nieudolnie- wiadomo o co chodzi, ale wiadomo, bo czytając, trzeba sobie korygować.Cerro pisze:Kołdra muskała jej skórę jak przedtem jego nachalne dłonie.
muzykologiczno- seksualny wywód zasługuje na szczególne potępienie, da się to zrobić inaczej
całość ratuje poduszka; to jest naprawdę dobre i podoba mi się bardzo

*
6
Oj, Smoke, jak facet udolny to i orkiestra zagrahm, symfonia to utwór na orkiestrę- wniosek: tam był sex grupowy :oops:

Proszę cięKordła

Yup, to zdanie jest wyjątkowo pokraczne.Albo jakkolwiek inaczej, bo tak jak jest, jest źle, nieudolnie- wiadomo o co chodzi, ale wiadomo, bo czytając, trzeba sobie korygować.
To będzie również do Nataszy - myślę nad tym fragmentem.muzykologiczno- seksualny wywód zasługuje na szczególne potępienie, da się to zrobić inaczej
Smoke coś pochwalił, idę do gazet.całość ratuje poduszka; to jest naprawdę dobre i podoba mi się bardzo![]()