Uwaga (!) Od 18 lat!!! Seks,alkohol etc.

1
Jak już droga gawiedź się zebrała, przyciągnięta nadzwyczajnym tematem działającym na podświadomość niemalże każdego współczesnego, zglobalizowanego człowieka - no to się przedstawię :)

Piszę od tzw. zarania dziejów - czyli ~połowy mojego piętnastoletniego życia.

Pierwsza "książka" powstała zainspirowana czytanym w tajemnicy przed rodzicami "Władcą Pierścieni", Harrego Pottera miałem juz dawno za sobą - choć z początku to matka czytywała mi go do poduszki. Na szczęście moje i moich przyszłych potomków "Shogun" (bo taki nosiła tytuł...) nigdy nie ujrzał światła dziennego (metaforycznie rzecz ujmując). Do dziś powieść z której onegdaj byłem taki dumny rozbawia mnie do łez, przecież zajmuje aż 4 zeszyty szesnastokartkowe! (pisane jeszcze "przez 3 kratki") Kolejne działa były równie godne uwagi jak pierwsze... Dziś kurzą się w szufladzie bo do pisania służy mi cud techniki, który każdy z was ma przed sobą (tzn. kalwiatura:) Oprócz wystukiwania bzdur na wspomnianej maszynie spisuję różne ciekawe myśli mknące przez mój umysł niczym... (hmmm...niczym coś co się szybko porusza:) W większości teksty mojego autrostwa inspirowane są ciekawymi przeżyciami, tekstami kultury wszelkij maści i rodzaju (także grami komputerowymi). Ja jednak od pewnego czasu wierzę, że zawód pisarza to nie pisanie dzieł dla mas... wszystko co piszę ostatnio staram się napisać jak nikt przede mną, chcę oryginalności. Niestety, w dzisiejszym świecie oryginalność miewa się w rzyci nader często, a dobry zarobek nader rzadko :) Dlatego zamierzam kształcić się w kierunku matematycznym (informatyka lub coś w ten deseń), a pisarzowanie uważać za hobby (ewentualnie mogę pracować nad oryginalnym dziełem pisząc "dla mas" na co dzień [nigdy nie pamiętam czy to się pisze razem czy oddzielnie] ale to zbyt piękne aby mogło być prawdziwe :) W wolnych chwilach trenuję lekkoatletykę, niestety ze skutkiem dość mizernym jeżeli chodzi o medale, ośiągnięcia etc... Na dzień dzisiejszy to chyba wszystko co chiałbym abyście o mnie wiedzieli :)

Jeżeli was jeszcze nie zanudziłem moja przedługą, nadętą przemową...

Witam serdecznie!

PS. tylko nie bierzcie mnie za jakiegoś maniaka - jestem całkiem normalny, nie licząc tego żę na deser jadam pająki... hehe żarcik :)

2
Witamy (:
Obrazek

Bo wędrowiec, co tu zboczy, przez zamknięte widzi oczy.

Przed otwartą zaś źrenicą -
świat ten - wieczną tajemnicą.

Obrazek

A propos Tematu;]

4
Eh... Po prostu jak bym napisał kolejny raz :"Witam!" Inne "selawi" czy "bonżur" to byście przeszli nade mną do porządku dziennego.

A malutki prowokujący temacik działa na malutkich, prowokacji łaknących :)

Jak nie patrzeć sprytnych jest zawsze mniej niźli tych maluczkich, a za przeproszeniem "pospólstwo" (chodzi mi o ogół użytkowników forum) jest siłą napędową - która działa, przez 2h mam 18 obejrzeń :) Sprytni są od wymyślania prowokujących tematów...

~pozdrawiam~

5
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”