16

Latest post of the previous page:

Różowe jednorożce odmienią smak twojej spermy - Tak na pewno nie wyglądałoby hasło reklamowe

Żałował udziału w tej zbiorowej histerii. ---> znalazłabym coś innego - farsa?

- Szarlatan, wałkarz, zwyrol – półgłosem przyznawał rację krytykom Pukana. - krytykującym?

Gdy wrócił, Judyta siedziała na forum. ---> po co poszła na to forum?

- Piszą, że to placebo. --> to ona mówi? IMO pewien on
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)

17
Natasza pisze:Gdy wrócił, Judyta siedziała na forum. ---> po co poszła na to forum?
a bo to zrozumiesz babę? :D

:bag:
pomyślę nad uwagami

18
Wulgaryzmy.

FufufuPatrycja srała, kiedy w drzwiach łazienki stanął Hubert. Wypalił:
- Jak to między przyjaciółmi powiadają, herbata z wieczora... - Tu nastąpiła dramatyczna przerwa, którą dziewczyna mogła wykorzystać na rzut srajtaśmą w brata. Poniechała pomysłu. - Jak śmietana. - Dokończył myśl i poszedł.
- Pojebany. - Stwierdziła.
- Zgadzam się. - Zgodził się jednorożec, który akurat wychodził z jej odbytu.
tl;dr

Kawa moim bogiem.

19
Dokończył myśl i poszedł.
Myśl zbyt głęboka dla mnie. Nie chwytam.
- Zgadzam się. - Zgodził się jednorożec,
Sądzę, że lepiej by było bez powtórzenia; na przykład:
- Zgadzam się. - Przytaknął jednorożec,

20
Majorette, to jest wczesna gimbaza mentalna.
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)

22
Gorgi, to jest od "gimnazjum" - poziom wiekowy, intelektu, dowcipu. (12-14)

23
Pani Psor, ale czemuż, ach czemuż te pioruny znad oprawki okularów do czytania? :-P

Mnie tam finał uśmiechnął, na swoje usprawiedliwienie mam to, że niektórzy faceci najpewniej mentalnie nigdy nie odcinają pępowiny z gimbazą :-)

Jakby było mądrzej napisane, to by się obroniło.

A przekora to całkiem dobra motywacja, żeby coś skrobnąć.
Tylko: Maj, Wery też ma próg. Nie jest konieczną wrzutka czegokolwiek, co przyjdzie do głowy w PIERWSZEJ wersji. Zapytać kogoś offline?

<oddala się nucąc: "skatologia, skatologia, na różowo fizjologia, tralala">

24
Przegotowujemy kolejne numerki... chcielibyśmy ... serial - drabble w odcinkach
Piszemy?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Miniatura literacka”