Chciałbym poddać ocenie początkowy fragment powieści, nad którą pracuję.
Nie zależy mi na korekcie (chyba, że znajdują się tam rażące błędy, które kolą w oczy i należałby o nich wspomnieć), bardziej na ogólnej ocenie. Czy tekst nie wieje nudą, czy dialogi wypadają wiarygodnie, gdzie tekst się dłuży, czy narracja daje radę, czy chciałoby się czytać dalej.
Chętnie odwdzięczę się podobną oceną.
2
Chętnie rzucę okiem, z tym że może to potrwać do poniedzieli.
Chcesz maila, czy dasz radę załącznik na pw?
Ach, i jeszcze jedno, cóż to za klimaty, bo jak romans paranienormalny to jednak odpuszczę;)
Chcesz maila, czy dasz radę załącznik na pw?
Ach, i jeszcze jedno, cóż to za klimaty, bo jak romans paranienormalny to jednak odpuszczę;)
3
Będę wdzięczny za opinię w każdym terminie.
Nigdy nie przesyłałem tak długiego tekstu przez PW. Jeśli się będzie dało, wyślę, jeśli nie, dam o tym znać.
Żadne tam romanse. To obyczaj, ale lekki, bez samobójczo-filozoficznych motywów.
Nigdy nie przesyłałem tak długiego tekstu przez PW. Jeśli się będzie dało, wyślę, jeśli nie, dam o tym znać.

Żadne tam romanse. To obyczaj, ale lekki, bez samobójczo-filozoficznych motywów.

Strona autorska: http://mateuszskrzynski.wordpress.com
4
Ech, ale chciałem jako załącznik, nie w treści wiadomości...
Dobra, wyślę na pw adres i prześlij raz jeszcze, bo inaczej będzie mi cholernie niewygodnie czytać.
Dobra, wyślę na pw adres i prześlij raz jeszcze, bo inaczej będzie mi cholernie niewygodnie czytać.