mło mi :)

1
Tu chyba wypada się przedstawić :)
Mam na imię Iza, uwielbiam twórczość wszelaką, której odbiór sprawia mi przyjemność. Mam niespokojne ręce dlatego w wolnym czasie bawię się drucikami i kombinerkami, żałuję ale pisarza ze mnie nie będzie.. Od jakiegoś czasu noszę się z otwarciem portalu dla wytwórców takich jak ja, ale ze względu na to, że moją 2 miłością jest czytanie chciałabym też wspierać debiutujących twórców, którzy mają problem z zaprezentowaniem się szerszemu gronu odbiorców i sprzedażą swojej książki. Jak myślicie to ma sens?
pozdrawiam
trollcia

2
Cześć, trollcia!
trollcia pisze:Jak myślicie to ma sens?
Wszystko ma sens (chyba, że nie ma sensu) ;)
Kwestia - jaki masz konkretnie pomysł.
trollcia pisze:portalu dla wytwórców takich jak ja
Ja bym chciał portal dla wytwórców odpadów atomowych! :P
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

3
B.A.Urbański pisze:Cześć, trollcia!
trollcia pisze:Jak myślicie to ma sens?
Wszystko ma sens (chyba, że nie ma sensu) ;)
Kwestia - jaki masz konkretnie pomysł.
trollcia pisze:portalu dla wytwórców takich jak ja
Ja bym chciał portal dla wytwórców odpadów atomowych! :P

hehe
w zasadzie to interesuje mnie czy Wy jako twórcy chcielibyście mieć w sieci takie miejsce gdzie sami zarządzalibyście sprzedażą swojej twórczości?
trollcia

5
trollcia pisze:w zasadzie to interesuje mnie czy Wy jako twórcy chcielibyście mieć w sieci takie miejsce gdzie sami zarządzalibyście sprzedażą swojej twórczości?
A to się przypadkiem nie nazywa self publishing?
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

6
trollcia, witaj.

B.A.Urbański, zakładałbym, że nie o to chodzi. Pytanie dotyczyło sprzedaży i promocji, a nie drukowania książek.
Pomysł brzmi równie interesująco, co mało konkretnie ;)
ichigo ichie

Opowieść o sushi - blog kulinarny
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”