76

Latest post of the previous page:

PS. dziś nawet nie myślałam o pisaniu, córki urodziny takie tam.
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

79
All you need is love :) Wracaj i zagospodaruj zdanie, które Ci kiedyś wysłałam :P
oho, widzę,m że się robi poważnie ;P
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

81
Och, Smoke, cudne :)

Żeby nie było że się lenię: napisałam opowiadanie w klimacie Zagadek. I tak sobie myślę, że lubię ten klimat :)
Niech sobie teraz poleży.
A ja myślę.
gosia

Obrazek

83
Nie wiem. Ale myślę.
gosia

Obrazek

84
Czas zaczać od nowa. Mam taki projekt, którego jak nie zakończę to będzie mnie prześladował. Chcęgo doprowadzić do znośnej dla mnie postaci.

Kiedyś poprawiałam jakość narracji, teraz postanowiłam w ogóle zmienić narratora na pierwszoosobowego i przebudować fabułę.

Nawet konspekt na 2k znaków machnęłam.

Długo trwało zanim sięzabrałam za tekst właściwy, ale w końcu się udało.

Dziś poprawiłam ponad 5500 znaków.To poprawianie to też sporo dopisywania, węc mam nadzieję zacznie się z tego jakaś zabawa.
gosia

Obrazek

85
Mam taki projekt, którego jak nie zakończę to będzie mnie prześladował.
To chyba ja będę Cię prześladować :wink:

Jak zawsze trzymam kciuki, odnaleziona siostro bliźniaczko :mrgreen:
Everything happens for a reason

86
Tak, Wery to miejsce schadzek mojej tajnej zagubionej rodziny ;)
gosia

Obrazek

87
Ha!
Lilit wziął się do roboty!!!!!
Wiem... wiem...
Wiem, co Cię tak pobudziło :P
nie przewidziałam w najśmielszych snach, że akurat do pisania :D

Brawo!!!!
:)

88
Tak, bieganie dobrze wpływa na mózg :P
Teraz będziecie mnie pilnować, tak? Ale się wkopałam.
gosia

Obrazek

90
Stan na dziś - 14300.
gosia

Obrazek

Wróć do „Centrum Wzajemnej Pomocy”