Dzień dobry wszystkim

1
Dzień dobry wszystkim,

Mam na imię Bartłomiej, moje leże znajduje się w województwie podlaskim w Białymstoku, mieście gdzie wchodząc do parku w centrum można lasem wyjść w innym powiecie.
Od zamierzchłych lat podstawówki pożeram literaturę, głównie sf, ale dobrą książką z innego drzewka również nie pogardzę. Ostatnimi czasy, na rosnącej fali niezadowolenia z obecnego zajęcia przypłynął do mnie pomysł czegoś swojego. Stanowiłoby to rozrywkę dla mnie i ewentualnego czytelnika. Choć początkowo zadowolony byłbym nawet z zapełnienia swojej szuflady coraz lepszymi wprawkami.

Po długiej lekturze postanowiłem się zarejestrować. Bardzo cieszę się, że w końcu trafiłem do miejsca gdzie będę mógł pożerać opowiadania pomiędzy jedną, a drugą książką. Głodny nie jestem sobą :lol: Mam nadzieję, że kiedyś uda mi się wrzucić tu coś w miarę sensownego i skorzystać z potoku konstruktywnej krytyki, wymienić się poglądami, rozwinąć swój warsztat oraz mam nadzieję pomóc innym.

Pozdrawiam wszystkich czytających.

3
Dzień dobry. Z opisu to na zgłodniałego wyglądasz :D
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

5
głupi niedźwiedziu ,gdybyś w mateczniku siedział,Wojski nigdy by się o tobie nie dowiedział!
;)
WitamyBartłomiej, ...

Mandragora, dobrze jest!
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)

Re: Dzień dobry wszystkim

8
Bartłomiej pisze:Choć początkowo zadowolony byłbym nawet z zapełnienia swojej szuflady coraz lepszymi wprawkami..
"wprawki" piszesz?
Dobra, chętnie przeczytam, jak juz wyleziesz z dziury po kwarantannie, chociaż ostatnie wprawki, jakie mialam przyjemność dostać w ręce byly niesamowicie zajmujące. Nie ma bata, zebys je przebil :szatan:

Sie rozgosc.
Serwus, siostrzyczko moja najmilsza, no jak tam wam?
Zima zapewne drogi do domu już zawiała.
A gwiazdy spadają nad Kandaharem w łunie zorzy,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie mów o tym.
(...)Gdy ktoś się spyta, o czym piszę ja, to coś wymyśl,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie zdradź nigdy.

9
"wprawki" piszesz?
Dobra, chętnie przeczytam, jak juz wyleziesz z dziury po kwarantannie, chociaż ostatnie wprawki, jakie mialam przyjemność dostać w ręce byly niesamowicie zajmujące. Nie ma bata, zebys je przebil :szatan:
Wyzwanie przyjmuje z lekkim strachem i tremą, ale postaram się znaleźć odpowiedni bat. Przybyłem tu między innymi w celu doskonalenia się.

10
Z tym batem to tak dziwnie... Chociaż? Na ravvę to może i nieźle iść z batem. :lol:
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

12
Bartłomiej pisze:moje leże znajduje się w województwie podlaskim w Białymstoku, mieście gdzie wchodząc do parku w centrum można lasem wyjść w innym powiecie.
Witam brata Białostoczanina :P
Dobrej zabawy życzę :twisted:

[ Dodano: Śro 02 Kwi, 2014 ]
Edit: *białostoczanina

Chyba z szacunku mi się wklepało :P

13
Starquiliniusem pisze:
Bartłomiej pisze:moje leże znajduje się w województwie podlaskim w Białymstoku, mieście gdzie wchodząc do parku w centrum można lasem wyjść w innym powiecie.
Witam brata Białostoczanina :P
Dobrej zabawy życzę :twisted:

[ Dodano: Śro 02 Kwi, 2014 ]
Edit: *białostoczanina

Chyba z szacunku mi się wklepało :P
Wybaczam wspaniałomyślnie błąd białostoczaninowi i białostoczanina witam ;)

14
anowi pisze:Wybaczam wspaniałomyślnie
W takim razie serdecznie Białostoczance (sic!) dziękuję :P
Bartłomiej pisze:głównie sf
Ano właśnie, sf jakiego typu? Może nazwisko lub dwa? :)

15
Starquiliniusem pisze:
anowi pisze:Wybaczam wspaniałomyślnie
W takim razie serdecznie Białostoczance (sic!) dziękuję :P
Nie sicaj mi tutaj!
Proszę bardzo :P
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”