46

Latest post of the previous page:

OMFG! Strzeliłam opis na cztery zdania.
Rekord życiowy ;)
Teraz przez tydzień będę dochodzić do siebie.

A przy okazji trochę bardziej zarysował się mi w głowie obraz innej story... Zupełnie innej.

47
Grejtnjusy :) Oby tak dalej!
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

51
Mandragora pisze:A powiem ci, że taki timeline to całkiem ciekawy pomysł.
SkradnÄ™ ci go chyba :wink:
Przydaje się, gdy masz dużo flashbacków i bohaterów z przeszłością. A do tego jeszcze potem będą skoki do wszechświatów równoległych. Można się zgubić :)

53
W pracy mi rysują takie tajmlajny a ja ich uparcie nie rozumiem :P
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

54
ithilhin pisze:W pracy mi rysujÄ… takie tajmlajny a ja ich uparcie nie rozumiem :P
Tylko z przyszłością, czy przeszłość też się załapuje na nie?

56
Raczej chodzi o rozpisanie jakiegośprocesu w czasie na przykład na przestrzeni miesiąca. Jasne, że są przydatne. A ten Twój, z rzeczywistościąrównoległą to będzie dopiero odjechany.
gosia

Obrazek

59
Założyłabym wątek w Centrum Wzajemnej Pomocy, ale jestem na to za młoda, więc może tutaj.

Potrzebuję kogoś, kto nie będzie się pastwił nad stroną literacką rozdziału pierwszego, ale nad fabułą. A potem rozdział drugi i tak dalej. Szczegóły na priv.

Story jest takie soft sci-fi (myślę), XIX wiek, troszeczkę steampunka (ale to tak ociupineczka, żeby moja machina do wytwarzania ujemnej energii działała. Machina potrzebna do otwierania skaz w czasoprzestrzeni rzecz jasna!).

60
Dzień był bardzo płodny. Trochę zmian w istniejących rozdziałach, trochę nowej treści. Trochę burzy mózgów z chłopakami z pracy. My, informatycy, może jesteśmy aspołecznymi dziwakami, ale nie można nam zarzucić braku wyobraźni ;)
W każdym razie wszystko idzie w dobrym kierunku!

Wróć do „Maraton pisarski”