16

Latest post of the previous page:

Te, Obieżyświat, nie komplementuj mnie tak bo mi się słabo na seduszku robi ;p A jak wyglądam wiem dobrze i niestety przeczekać muszę... teraz już mniej szpoiasta strzecha jest, ale mi z tym i tak dobrze, grunt to oryginalność =] Po za tym jest to też pewien sposób do wprawiania ludzi wlepszy nastrój =p
www.quanaadu.xt.pl

www.gothi.xt.pl

17
Nom, wyslij wiolu, to sie tym ktos z nas zajmie... no problem ;>
Ich bin Nitroglycerin... l??sche Feuer mit Benzin...

Wer mich in seinen Venen f??hlt... wird mir nicht mehr entflieh’n...

See the fallen angels pray... for my sweetest poison...

I crash and I burn and I freeze in hell... for your poison...

18
Wiolu:D:D:D:D:D Trzeba było tak od razu:) Możesz zmniejszyć rozmiar w zwykłym paincie, tylko, że tam musisz zmniejszać procentami tzn. obliczasz o ile procent chcesz zmniejszyć obrazek, wpisujesz tam, no a później klikasz enter (to taki duży klawisz mniej więcej po środku klawiatury), bądź też najeżdżasz kursorem na OK (lub coś podobnego) i klikasz lewym przyciskiem myszki (chyba, że jesteś lewo ręczna, wtedy to klikasz prawym). Rozumiesz coś niecoś?

Za komentarz uzytkownik dostal BANA
Ostatnio zmieniony śr 24 maja 2006, 23:40 przez Obieżyświat, łącznie zmieniany 2 razy.
Bohaterowie muszą zabijać potwory i zawsze je znajdą - jeśli nie na świecie, to w samych sobie.

Biedny człowieku, nie miej przed oczyma tego, czym jesteś, lecz to, czym będziesz.

19
Obiezyswiecie... troche tolerancji ;> Kazdy moze wygladac jak chce...

A co do obrazka... nie zapominaj, ze jeszcze wielkosc pliku w kB sie musi zgadzac... jak rozmiar pasuje a wielkosc nie, to nalezy jeszcze zmniejszyc jakosc pliku... no, teraz info jest kompletne... Ale nie wiem czy jakosc JPEG itp. sie da w paincie zmieniac... bo ten program to... no comment... ;)

20
Zmniejszając rozmiar zmniejsza się również "waga" pliku. Wiedziałaś o tym? Program prosty i taki ma być. Jest cała setka dużo bardziej wyposażonych programów, ale niestety komercyjnych.

OBRAźLIWY TEKST SKASOWANY
Bohaterowie muszą zabijać potwory i zawsze je znajdą - jeśli nie na świecie, to w samych sobie.

Biedny człowieku, nie miej przed oczyma tego, czym jesteś, lecz to, czym będziesz.

21
Rany... nie dosc ze krytyk to informatyk... Gorzej z Toba juz byc nie moze... I niestety geniuszu... mozesz zmiejszyc obrazek do 80x80px i moze nadal miec wiecej niz 12 kB... ;) Wiec trzeba o tym wspomniec...

22
Wiem. To co, że może mieć więcej niż 12kB? Wtedy radzisz sobie inaczej. To chyba oczywiste. Długo nad tym myślałeś?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”