92
ith, gratulacje :)
a co do nowej grupy różowej- to świetny pomysł na kolonię karną dla męskiej części użytkowników, zamiast ostrzeżenia, zmienić delikwentowi kolor nika na różowy :twisted:

95
Dziękujęserdecznie, kłaniam się :D

Ale nadal jestem w grupie moderatorów (hyhy).

Smoke, pasowałby Ci kolor do avatarka :szatan:
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

96
Bartosh16 pisze:Pff, karierowiczka -,- Nie lubię Cię.

Żartuję :) gratulacje.
freudowskie :-D

(sepowe wyjasnienie <mode on>)
Serwus, siostrzyczko moja najmilsza, no jak tam wam?
Zima zapewne drogi do domu już zawiała.
A gwiazdy spadają nad Kandaharem w łunie zorzy,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie mów o tym.
(...)Gdy ktoś się spyta, o czym piszę ja, to coś wymyśl,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie zdradź nigdy.

97
Gratulacje, ithilhin!
ravva pisze:senior admin się obija nieprzyzwoicie
Czyli nie tylko ja zauważyłem :P
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

98
Informacja od Avengera:
na forum "Czasowo zablokowane" został włączony automat kasujący posty starsze niż 90 dni.
Dlatego jeśli czyjś post tam trafił, to po upływie regulaminowego czasu 30 dni od rejestracji trzeba się upomnieć u Moda o przeniesienie do działu "Tu rzuć...."

Informacja ode mnie:
Uporządkowałam działy z konkursami, do działu konkursów przeniosłam także nasze Bitwy.
Powstał nowy dział "Nasze publikacje" - dla forumowych wydawnictw oraz do pochwalenia się swoimi sukcesami.
Dodałam kilka ikonek -obrazków do działów, tam gdzie brakowało.
Miniatoricum zmieniło nazwę na Miniatura literacka i został dodany regulamin działu w regulaminach.

PS. dziękuję za miłe słowa za granatowy mundurek ;)
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

99
Pięknie, ithi :-)
Robisz dobra robotę na wery.

100
Dzięki, ale nie tylko ja przecież :P

Jeszcze edit: wyciągnęłam strefęautorów bardziej do świata i mająswoją ikonkę - maszynę do pisania
gosia

Obrazek

101
Zlikwidowano dział "Pełne opowiadania" - bazujemy na Tuwrzuciu.
Stworzono jeden dział z tekstami wyróżnionymi.

[ Dodano: Czw 10 Kwi, 2014 ]
W Wyróżnionych tekstach tematy z tytułami, w których użytkownicy typują teksty do "Polecalni" scaliłam w jeden.
gosia

Obrazek

102
Czy ja też mogę coś, bardzo proszę?

Otóż dumny galeon z nazwą "Weryfikatorium" na burcie pięknie pruje fale wirtualnej i pozawirtualnej rzeczywistości.

Pochwała należy się wszystkim zaangażowanym w tunning okrętu, Ithi robi świetną robotę, pisma literackie rozwijają się jak pąki róż w letni poranek, jest ślicznie.

Chciałem jeszcze tylko dwa słowa podziękowania i podziwu dla Czarnych, którzy szuflują w kotłowni (ani słowa na temat tego, że na żaglowcu nie ma kotłowni, proszę!) przerzucając w zawrotnym tempie zaległości z Tuwrzucia do Zweryfikowanych.
Świetna robota!
B16 tak się zawziął, że sam sobie sprawił łomot, no to już jest hardcore ekstremalny :-P

Panie, Panowie, kapelusze z głów!

103
Leszek Pipka pisze:Czy ja też mogę coś, bardzo proszę?

Otóż dumny galeon z nazwą "Weryfikatorium" na burcie pięknie pruje fale wirtualnej i pozawirtualnej rzeczywistości.
hmm, a co ty wiesz o pozawirtualnym wery? :szatan:
Chciałem jeszcze tylko dwa słowa podziękowania i podziwu dla Czarnych, którzy szuflują w kotłowni (ani słowa na temat tego, że na żaglowcu nie ma kotłowni, proszę!)
kotołowni, w dawnym tego słowa znaczeniu, nie, ale silniki mają (np zawias starego dobrego diesla, a borchardt caterpillara), i mechaników też.

a ithi rządzi :-) i rządzi bosko ;*

104
Ze smutkiem muszę Was powiadomić, że Adrianna zdecydowała się ustąpić ze stanowiska Szefa Weryfikatorów i zrzucić Czarne szaty. Nie odchodzi jednak z forum i będzie się pojawiać na ustawkach.

Za to z ogromną radością pragnę wykrzyknąć, że trzecim w historii WeryfikatoriuM Szefem Weryfikatorów zostaje Rubia! :) Gratulacje i powodzenia!
Adres e-mail: kontakt(M@ŁP@)weryfikatorium.pl
WeryfikatoriuM na Facebooku

Land of Fairy Tales

Eskalator.exe :batman:

106
Spis treści obejmuje wszystkie dzieła wrzucone do Tuwrzucia, Zweryfikowanych i Miniatur.
Wyróżnione oczywiście też.
Będziemy na bieżąco uzupełniać.

Jakby były jakieś babole to uprasza się o wskazanie, najlepiej do mnie na PW.

[ Dodano: Wto 06 Maj, 2014 ]
W Bitwach z przeszłości też jest spis treści.

[ Dodano: Śro 11 Cze, 2014 ]
W Hyde Parku powstały działy: Sport oraz Kulinaria.
Dział Inspiracje i Kreatorium jest jednym, a Jak pisać służy do zapytań bardziej technicznych niż twórczych ;)
gosia

Obrazek

Wróć do „Sprawy organizacyjne”