17
dzień dobry :-)
i gratulacje.
jak się pisało w duecie?
Serwus, siostrzyczko moja najmilsza, no jak tam wam?
Zima zapewne drogi do domu już zawiała.
A gwiazdy spadają nad Kandaharem w łunie zorzy,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie mów o tym.
(...)Gdy ktoś się spyta, o czym piszę ja, to coś wymyśl,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie zdradź nigdy.

18
ravva pisze:dzień dobry :-)
i gratulacje.
jak się pisało w duecie?
Był bardzo dobry podział ról - ja pisałem Wojtek jako historyk sprawdzał i weryfikował.

W każdym razi drugi tom w toku.

19
Gratulacje Adamie!
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

20
I ja gratuluję, NCK to poważna firma :)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

21
Navajero pisze:I ja gratuluję, NCK to poważna firma :)
aha, i wydala gambit :-)

22
ravva pisze:aha, i wydala gambit :-)
Wydała :P
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

23
własnie, gambit -> http://www.nck.pl/artykuly/100613-gambi ... danie.html

to drugie wydanie, bedzie trzecie?

24
Nie mam pojęcia, papierowej wersji już od dawna nie ma w księgarniach, ale NCK stawia na ebooki. Jednak o moich tekstach, proponowałbym w moim wątku :)
dr Samuel Johnson

26
padaPada pisze:
Navajero pisze:I ja gratuluję, NCK to poważna firma :)
Polemizowałbym.
A co, wydałeś coś u nich i uważasz, że nie stanęli na wysokości zadania?
padaPada pisze: A poza polemizowaniem również gratuluję nominacji. :)
Dziękuję :)
dr Samuel Johnson

27
NCK niestety nie jest wolne od przypadłości naturalnych w instytucji państwowej. Ja na przykład czekałem na wydanie książki 2 lata z przyczyn całkowicie absurdalnych, o których nie wypada mi pisać.

Ale za to książka wydana jest pięknie, szyta, w twardej okładce, na fajnym papierze.

28
redaktorbs pisze:NCK niestety nie jest wolne od przypadłości naturalnych w instytucji państwowej. Ja na przykład czekałem na wydanie książki 2 lata z przyczyn całkowicie absurdalnych, o których nie wypada mi pisać.
Tu zgoda, ale to kwestia tego, że to instytucja, a nie "normalne" wydawnictwo. Ja też miałem opóźnienie.
redaktorbs pisze:Ale za to książka wydana jest pięknie, szyta, w twardej okładce, na fajnym papierze.
Jak i wszystkie z tej serii :) Ja i redaktorkę sobie chwalę i ichniego grafika. Tak, że summa - summarum nie narzekam.
dr Samuel Johnson

30
Aha, bo oni przejęli finansowanie CF. Firma IMO prestiżowa, ale panienki kontaktowe istotnie nie tego... :)
dr Samuel Johnson

31
Navajero pisze:Aha, bo oni przejęli finansowanie CF. Firma IMO prestiżowa, ale panienki kontaktowe istotnie nie tego... :)
Tam niestety wiele spraw załatwiają dziewczynki-stazystki nie mające żadnego doświadczenia, ale wykonujące odpowiedzialną pracę.

Wróć do „Sukcesy Weryforumowiczów”