DRABBLE NA NIEDZIELĘ NR 8

1
Numer ósmy

Zdrada w pożyczonych dekoracjach i refleksje filozoficzne
(oraz dajemy na zapowiedzi).

ZAPRASZAMY!

Do pobrania:
TUTAJ
[img]https://fbcdn-sphotos-d-a.akamai ... .png[/img]
Posiadających profil na Twarzoksiażce zapraszamy do promowania profilu Weryfikatorium i Wydarzenia Drabble na Niedzielę.

Link do wydarzenia.
Ostatnio zmieniony sob 10 maja 2014, 12:02 przez ithi, łącznie zmieniany 2 razy.
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

2
Nieustająco pod wrażeniem. Pięknie rozwija się i treść i forma, coraz bardziej stylowa, swego stylu świadoma.

Świetna robota wszystkich, pracowitość i kreatywność niektórych :-) powalająca.

Dwie rzeczy ważne: większe grono autorów; może ktoś jeszcze by chciał, ale jest nieśmiały, albo się kryguje, trzeba go wyciągnąć z kąta, może złożyć zamówienie - oraz pokazanie DNN światu na zewnątrz (temu za błonką "ja" :-) ). Warto, na pewno warto.

Ukłony dla Redakcji z wyrazami podziwu.

3
Yea! Przeczytałem, jest b. dobrze, bo robota jest dobrze robiona i wszystko pasuje.
Ella Hagar - skąd wytrzasnęliście to cudo? Świetne.
Natasz i Hikikimori - dialog z tekstem, autorem i sobą. Świetne. I jeszcze poprawiła Hekate! Nokaut.
Zdrada i mówi piersiom, które obrzmiewały na dźwięk jego głosu - maleństwo, które miałem skomentować już wcześniej, ale czasu zabrakło.
Od pierwszego numeru zachwyca mnie szata graficzna: koncepcja całości, układ tekstu, świetne dymki Stara i teraz obrazek Galli (kojarzy mi się z moimi ukochanymi akwarelami).

I...
Coś tam było? Człowiek! Może dostał? Może!

4
Jeśli napiszę, ze świetne, to nie za względu na kawałek mnie, jaki redakcja umieściła. :)

Jest bardzo ciekawie. Może dlatego, że sięgamy poza Wery.
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

5
Jestem z Was dumna i trzymam kciuki za wytrwałość i ciężką pracę. :wink:

Dzięki za teksty, za jakość i oryginalność. :cool: I za przezabawne zapowiedzi z tematami przewodnimi. :lol:

Buziaczki dla Ekipy!

7
Sepryot pisze:Wszedłem tutaj tylko po to, żeby to napisać. Przecież to jest doskonałe.
a reszta Numerka, Sep? Szkoda słów? :P
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)

9
Marcin Dolecki,
za pomysł wywiadu - chwalić Bariego...
Ma czuja?
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)

11
A w ogóle: piszcie, co warto w DNN-ach opowiedzieć - o tekstach i ludziach, o forum !
ODPOWIEDZ

Wróć do „Drabble na Niedzielę”